Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022, 7:33:28 πμ
Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 17:29

ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ: Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής. Κοντά 2000 ψήφισαν στο ν. Κιλκίς μέχρι τις 5μ.μ.

Συντάκτης:

Ούτε οι πλέον αισιόδοξοι στο ΚΙΝ.ΑΛ. ανέμεναν το κύμα συμμετοχής των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου. Οι πολίτες του Κιλκίς ξεπέρασαν κυριολεκτικά κάθε πρόβλεψη και ήδη (ώρα 16.45) περισσότεροι από 1900 προσήλθαν και ψήφισαν. Περισσότεροι δηλαδή και από αυτούς που ψήφισαν στις τελευταίες εσωκομματικές για εκλογή προέδρου (1700 για εκλογή Γεννηματά το 2017) όσο και από τους λίγο παραπάνω από 1700 Νεοδημοκράτες που συμμετείχαν στις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας πριν δυο μήνες στο Κιλκίς.

 

Το εντυπωσιακό είναι ότι στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς αυτήν την ώρα υπάρχει «ουρά» πολλών δεκάδων πολιτών γεγονός που προοιωνίζεται ενδεχομένως και παράταση των εκλογών και μετά  τις 7 μ.μ. όπως  έχει οριστεί.

Με την υπάρχουσα δυναμική στις πέντε κάλπες, δεν θα εκπλήξει κανέναν αν στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας ξεπεράσουν τους 2500 οι πολίτες του ν. Κιλκίς που θα ψηφίσουν.

Το εντυπωσιακότερο μάλιστα είναι ότι στις εκλογές αυτές δεν καταγράφεται πουθενά οποιαδήποτε ένταση περί το πρόσωπο του νέου προέδρου. Το ζήτημα αυτό, κατά τα άλλα κυρίαρχο, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και το όλο σκηνικό παραπέμπει περισσότερο στην δια της μαζικής συμμετοχής αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ από την ίδια την λαϊκή του βάση.