Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 2:20:43 μμ
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 13:41

ΚΚΕ Κιλκίς: Στις 9 του Ιούνη μπορούμε να δώσουμε ένα σημαντικό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλο τον λαό μας

Συνεχίζεται το πλατύ πολιτικό άνοιγμα και η προεκλογική δραστηριότητα, με περιοδείες  εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και χωριά από την  κομματική οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ, μπροστά και στην κεντρική πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, την Κυριακή 2/6 στις 7μμμε ομιλητές την Ελένη Γερασιμίδου, ηθοποιό και  υποψήφια ευρωβουλευτή και τον Γιάννη Δελή, βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο καφέ STRETTO στο Κιλκίς με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Κώστα Ιντζέ. Παράλληλα εξορμήσεις και περιοδείες έγιναν στον ΟΑΕΔ, στην αγορά  του Κιλκίς, στον Ευρωπό - Άγιο Πέτρο, στη Γουμένισσα, σε λαϊκές αγορές της περιοχής, στη Ν, Σάντα και στην Κορομηλιά, πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις - ομιλίες σε καφενεία.

Μέλη και στελέχη του ΚΚΕ,  μαζί με φίλους και συμπορευόμενους,  απευθύνουν  μήνυμα μαζικής ενίσχυσης του ΚΚΕ στις κάλπες της 9ης του Ιούνη, για να σταλεί ένα σημαντικό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλο τον λαό μας, σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Στις ομιλίες και παρεμβάσεις τους ανέδειξαν την ανάγκη στις ευρωεκλογές να καταδικαστεί η ΕΕ των λόμπι, της διαφθοράς, της εκμετάλλευσης, των πολέμων, της ακρίβειας, του περιορισμού των λαϊκών κι εργατικών δικαιωμάτων, που οδηγεί συνεχώς τους λαούς απ’ το κακό στο χειρότερο.

Ταυτόχρονα, να καταδικαστεί η κυβέρνηση της ΝΔ, να της κόψει ο ελληνικός λαός και η νεολαία τη φόρα, γιατί τη Δευτέρα στις 10 του Ιούνη θα βγουν απ’ τα συρτάρια νέα αντιλαϊκά μέτρα που πλήττουν το λαϊκό εισόδημα, τα εργασιακά δικαιώματα, που πλήττουν τους μισθωτούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και επιστήμονες, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τη νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.

Για όλα τα παραπάνω πρέπει να δοθεί απάντηση και μέσα στους αγώνες και από τις  κάλπες με μαζική ενίσχυση  του ΚΚΕ και του ψηφοδελτίου του που απαρτίζεται από 42 αγωνιστές και αγωνίστριες της αληθινής ζωής.

Να δοθεί  ένα μάθημα και στα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που διαχειρίζονται ακριβώς την ίδια πολιτική και συμμετέχουν σε όλο αυτό το παιχνίδι με την ΕΕ, με τα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης που είναι μέτρα ενάντια στον ελληνικό λαό, είναι μέτρα εκμετάλλευσης, βαρβαρότητας.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:

Θα επισκεφθούν το Κιλκίς, ο Λεωνίδας Στολτίδης βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 29/5.  Στις 11:30πμ θα περιοδεύσει στο κτίριο και τις υπηρεσίες της ΠΕ Κιλκίς και στη 1 το μεσημέρι στην ΔΕΥΑ Κιλκίς.

Την Κυριακή 2/6 στις 7μμ θα πραγματοποιηθεί  κεντρική πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς με ομιλητές την Ελένη Γερασιμίδου, ηθοποιό  και   υποψήφια ευρωβουλευτή και τον Γιάννη Δελή, βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Την Δευτέρα 3/6  ο Ηλίας Κονδύλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ),  θα περιοδεύσει σε χώρους υγείας.