Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 11:15:17 μμ
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010 00:12

Λιάρτση: Ο αγώνας μας δεν βρήκε ανταπόκριση. Εμείς συνεχίζουμε

liartsi


Η κ. Αθανασία Λιάρτση μετά την έκβαση του εκλογικιύ αγώνα της περασμένης Κυριακής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:Με τους δημότες του Δήμου Παιονίας δώσαμε έναν όμορφο και καθαρό αγώνα με πρόταγμα τις αρχές και τις αξίες μας για χρηστή Διοίκηση, για Διαφάνεια, για Ανάπτυξη στον τόπο μας.
Δυστυχώς, ο αγώνας αυτός δεν ευοδώθηκε. Δυστυχώς, στα κριτήρια επιλογής της πλειονότητας, δεν περιελήφθησαν σε προτεραιότητα η αξιοσύνη, η οργανωτικότητα, η έντιμη οικονομική διαχείριση, η αυστηρή τήρηση της νομιμότητας.
Πρυτάνευσε,  όπως φαίνεται, το προσωπικό βόλεμα και η τακτοποίηση του μικροσυμφέροντος, πρακτικές που στο παρελθόν καταδικάστηκαν στη συνείδηση του εκλογικού σώματος. Ευχόμαστε ειλικρινά αυτές οι επιλογές  να μη ζημιώσουν τον τόπο μας.
Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους δημότες που υποστήριξαν το Δημοτικό μας Συνδυασμό ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’, στους δημότες που άντεξαν στις πιέσεις και αντιστάθηκαν στις σειρήνες της άκρατης υποσχεσιολογίας και στις γκρίζες ζώνες της παραπληροφόρησης.  
Στους δημότες που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, δεσμευόμαστε ότι θα ασκήσουμε υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της Παιονίας και του κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά.
Οι δημότες του Δήμου Παιονίας να είναι απολύτως βέβαιοι ότι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους δείχνοντας συνέπεια και αποτελεσματικότητα στα καθήκοντά μας.  Με τεκμηριωμένη θέση, με αξιόπιστο λόγο, με ορθή κρίση, με έλεγχο των διοικητικών και οικονομικών πράξεων στο νέο Δήμο.