Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, 6:28:11 μμ
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 10:24

Μετά από δώδεκα και πλέον έτη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει και πάλι το πολιτικό του «σπίτι» στο Νομό Κιλκίς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επίσημη έναρξη λειτουργίας των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής  Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έγινε το βράδυ της Παρασκευής 9-9-2022.

 

Μια ομάδα νέων με κοινά οράματα, με διάθεση για προσφορά, με αγάπη για τον τόπο της, με απέραντη όρεξη για δουλειά, ανοιχτή σε κάθε τι πρωτοπόρο και αληθινό κατόρθωσε το ακατόρθωτο.

Κατόρθωσε, με τον πλέον μοντέρνο τρόπο, να ενώσει το παλιό με το καινούριο, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου από όλον το νομό Κιλκίς σε μια βραδιά γιορτής, σε ένα πάρτυ γνωριμίας, έξω από τα τετριμμένα, που προκάλεσε συγκίνηση στους παλαιότερους, έκπληξη στους νεότερους και σε όλους, ανεξαιρέτως, τη βεβαιότητα ότι πραγματική «Αλλαγή» είναι η «Αλλαγή παραδείγματος».

Εδέσματα, προσφορά των εθελοντών, κρασί άφθονο, δυνατή μουσική, ξενάγηση στο χώρο των γραφείων και πολιτικές συζητήσεις, σε ένα πάρτυ με πυρήνα τον κάθε έναν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, μέλη και φίλους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς συμπληρώθηκαν από τους καλεσμένους περί τα 400 ερωτηματολόγια, με ερωτήσεις πολιτικού περιεχομένου και τοπικού ενδιαφέροντος.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι, μέσω της μελέτης και της αξιολόγησης των απαντήσεων, να διαμορφωθεί, περαιτέρω, ο πολιτικός σχεδιασμός δράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνδιαμορφώνεται. Από τη βάση για τη βάση.

Ευχαριστούμε τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση αυτή, τους εθελοντές και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Νομαρχιακή Επιτροπή

ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ΚΙΛΚΙΣ

Πολυμέσα