Σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr ο κ. Φραγγίδης έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, οι οποίες ανατρέπουν το πολιτικό σκηνικό στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, επηρεάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα και για τα υπόλοιπα κόμματα. Η απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, μιας και δέχθηκε ισχυρές πιέσεις για να βρίσκεται και πάλι στο ψηφοδέλτιο. Εξ άλλου, είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις που τον συνδέουν με τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη, από την πρώτη στιγμή που ο τελευταίος διεκδίκησε την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ.
Ο «άνθρωπος του προέδρου», λοιπόν, δεν θα είναι υποψήφιος και σπάει για το ΠΑΣΟΚ το ισχυρό δίπολο που υπήρχε, Στέφανου Παραστατίδη – Γιώργου Φραγγίδη, το οποίο και είχε αναδείξει το 2023 το κόμμα στη δεύτερη θέση στο Κιλκίς, με ποσοστό πολύ πάνω από το πανελλαδικό, συγκεντρώνοντας το 17,34% των ψήφων, όταν πανελλαδικά είχε φθάσει στο 11,84%.

Η αποχώρηση του ιατρού κ. Φραγγίδη θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα για το ΠΑΣΟΚ στο ν. Κιλκίς και είναι αδύνατο να αναπληρωθεί το πολιτικό κενό που αφήνει. Να υπενθυμίσουμε πως στις πιο δύσκολες στιγμές του κόμματος, όταν το ΠΑΣΟΚ είχε φθάσει στο σημείο μηδέν, ο Γιώργος Φραγγίδης ήταν αυτός που κράτησε ζωντανό το κόμμα στο νομό και είχε δώσει τη μάχη της πολιτικής επιβίωσης για το άλλοτε πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι πολύ πιθανό στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ να προστεθεί το όνομα του περιφερειακού συμβούλου, Σταμάτη Παπουλίδη.



