Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 10:17:30 πμ
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 14:54

Ο Π. Παππάς, βουλευτής Κιλκίς και Αν. Τομεάρχης Υγείας, στην εκδήλωση του Σύριζα για την Υγεία

Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής Κιλκίς και Αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  στο κέντρο της Αθήνας, για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με το πρόγραμμα υγείας της παράταξής, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας.

 

Στα πλαίσια της δράσης, ο Πέτρος Παππάς επισκέφτηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", όπου διαπίστωσε τις πολλές δυσκολίες στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί όλο το προσωπικό του.

Όπως ο ίδιος αναφέρει, στα Επείγοντα του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Ελλάδας διαπιστώθηκε:

Υπερφόρτωση του Τ.Ε.Π του νοσοκομείου με περιστατικά από όλο το λεκανοπέδιο.

Ελλειμματική στελέχωση του Τ.Ε.Π σε ιατρικό προσωπικό και σε τραυματιοφορείς.

Μεγάλη εργασιακή επισφάλεια καθώς και ομηρεία που βιώνουν οι συμβασιούχοι σε διάφορες θέσεις του νοσοκομείου, οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Πεπαλαιωμένη κτηριακή υποδομή και τη μη λειτουργική χωροταξία του Τ.Ε.Π, την οποία θα ανέμενε κανείς να έχει τουλάχιστον το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Ελλάδας.

Ο Αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύτηκε να επιστρέψει σύντομα για να αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου και να αγωνιστεί για την προάσπιση της δημόσιας δωρεάν υγειονομικής περίθαλψης για όλους τους Έλληνες.