Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 8:11:28 μμ
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 18:01

Π. Παππάς: «Προκλητικός ο Τεμπονέρας, αυτοκτονικός όποιος αμφισβητήσει την εντολή της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ»

Ξεκάθαρη επίθεση προς τον Διονύση Τεμπονέρα για την εκδήλωση που διοργανώνει εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, Πέτρος Παππάς, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για μια προκλητική κίνηση.

 

Μιλώντας στα Παραπολιτικά, ο κ. Παππάς ανέφερε ότι «είναι προκλητικό, απαράδεκτο και εξοργιστικό ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κος Τεμπονέρας, να νομιμοποιεί με την παρουσία του μια εκδήλωση στην οποία κύρια συμμετέχουσα είναι μια εκ των υπεξαιρετών των εδρών του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ. Με ποιους δηλαδή συζητάμε για το μέλλον της Κεντροαριστεράς με τους ανθρώπους αυτούς που δεν άντεξαν ούτε εντός της Αριστεράς και τη διέσπασαν; Με τους ανθρώπους που δεν τίμησαν την εντολή της βάση του ΣΥΡΙΖΑ και που υπονόμευσαν από την πρώτη στιγμή την εκλογή του νέου προέδρου; Πραγματικά μου διαφεύγει η λογική αυτής της κίνησης».

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να νικήσει τον Στέφανο Κασσελάκη στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγηθεί σε νέες εσωκομματικές εκλογές, ο κ. Παππάς ήταν κάθετος.

«Ο κ. Κασσελάκης μόλις πριν από πέντε μήνες έλαβε μια εντολή μακράς πνοής να αναδιοργανώσει πλήρως τον ΣΥΡΙΖΑ και να φέρει ένα νέο πρόσωπο, μια νέα κεντροαριστερά στη χώρα. Αυτό το οποίο έδειξε η εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι άλλοι που ήρθαν να ψηφίσουν είναι ότι το παλιό πολιτικό προσωπικό δεν τους έκανε.

Το παλιό πολιτικό προσωπικό πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω.

Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε διανοηθεί να αμφισβητήσει αυτή την εντολή μακράς πνοής, μια εντολή η οποία θα κριθεί στις εθνικές εκλογές του 2027 θα αυτοκτονήσει πολιτικά όπως θεωρώ και πολιτική αυτοκτονία και τις κινήσεις αυτές για αναδιοργάνωση της Κεντροαριστεράς με ανθρώπους οι οποίοι διέσπασαν μόλις το κόμμα.

Θεωρώ αδιανόητο ότι κανείς θα τολμήσει να αμφισβητήσει την βούληση της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ η οποία μόλις εξέλεξε τον Στέφανο Κασσελάκη ακριβώς για να τα αλλάξει όλα. Θα ήταν ανόητος όποιος το έκανε και πολιτικά αυτοκτονικός».