Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, 8:31:48 πμ

Πολιτική

Τελικά το εφταμελές κυβερνητικό κλιμάκιο ήταν οι εξής δυο: Ο ημέτερος Γιώργος Γεωργαντάς και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Κι επειδή τα θέματα του υπουργείου του ο κ. Γεωργαντάς δεν περίμενε να τα συζητήσει με τους Κιλκισιώτες με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων από την ανάληψη της εξουσίας από τη Ν.Δ., η όλη περιοδεία δημοσιογραφικά επικεντρώθηκε κυρίως στην Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας για τις μεταρρυθμίσεις στην Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, ανέφερε ότι:

Πέντε είναι οι εταιρείες-κολοσσοί  που έχουν προεπιλεγεί με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στο πλαίσιο του διεθνούς δημόσιου διαγωνισμού με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου για την ανάθεση Σύμβασης Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για το Έργο: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕΣΩ Σ.Δ.Ι.Τ».

Γεωργαντάς: Στόχος μας να κερδίσει η ελληνική γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα τη θέση που τους αξίζουν στον παγκόσμιο διατροφικό χάρτη.
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 13:31

Υποδοχή νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παιονίας

Συντάκτης:

Την Πέμπτη 7/7 η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παιονίας καλωσόρισε τα νέα μέλη της στην Αξιούπολη στην καφετέρια, «Αίσθησις», στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μετά την πανδημία. Χαιρετισμό απεύθυναν η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, καθώς και η συντονίστρια της Ο.Μ. Παιονίας, Μάνια Παναγιωτίδου.

Ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης παραχώρησε σήμερα 11/07/2022 ραδιοφωνική συνέντευξη στο σταθμό «Στο κόκκινο 105,5» και στον Κώστα Σαββόπουλο.

Μεταξύ των άλλων ο κ. Τσιτουρίδης επεσήμανε:

Μετά την εκλογική διαδικασία για την εκλογή των νέων Μελών του Δ.Σ. καθώς και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ από την ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (Α.Κ.Ε.) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου:

Δυο ώρες με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστο Χατζημλάδη αποδείχτηκαν υπεραρκετές για να εμπεδώσουμε τη εκτίμηση ότι το Επιμελητήριο Κιλκίς δεν βαδίζει απλά σε σταθερά νερά, αλλά άνοιξε πανιά για φιλόδοξους στόχους, μερικοί εκ των οποίων αποδίδουν ήδη αποτελέσματα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης απαντά στην επιστολή του γεωπόνου Ιωσήφ Τσακίδη όσον αφορά το δρόμο Νέας Σάντας – Ασσήρου, αλλά και τις αιχμές του κ. Τσακίδη για το αν λέγονταν συνειδητά ψέματα για την πορεία του έργου.

Με περιοδεία κατά της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης ξεκίνησε τη δράση της η νεοεκλεγμένη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς.