Πολιτική
Υποκατηγορίες
- Κοπή βασιλόπιτας παιδικών και εφηβικών τμημάτων
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, κόψαμε βασιλόπιτα για τα παιδικά και εφηβικά μας τμήματα. Τα δώρα, όπως πάντα, ήταν εκπαιδευτικά παιχνίδια ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά μας, του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, ανεξαρτήτως αν έτυχαν ή όχι το φλουρί, να είναι καλότυχα, καλή πρόοδο κ καλή χρονιά!
Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, (Τάσος Κουράκης, Λίτσα Αμανατίδου, Γιάννα Γαϊτάνη, Ειρήνη Αγαθοπούλου) και την Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Βουλευτή και υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τοπικά στελέχη της Ν.Ε, περιόδευαν το Νομό Ημαθίας και επισκέφθηκαν τα μπλόκα των αγροτών σε Αλεξάνδρεια, Κουλούρα και Νάουσα.
Ομαδική Έκθεση μελών ΣΚΕΤΒΕ στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.gr
Ομαδική έκθεση 35 εικαστικών, μελών του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ), θα φιλοξενήσει στον χώρο της η Μακεδονική Εταιρεία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 19:30 στην αίθουσα "Κούρος Ευρωπού".
ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΧΙ στο θάνατο της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας
Συντάκτης: Eidisis.gr
Με ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας με θέμα «Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.), αλλαγή σκοπού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και λοιπές διατάξεις», παρενέβη το βράδυ της Πέμπτης η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ :«Δεν προσφέρει τίποτε καινούριο»
Συντάκτης: Eidisis.gr
Ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ. ΔΗΜ. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, μίλησε στην ολομέλεια της Βουλής ο Θ. Παραστατίδης για το ΝΣ Υγείας, που ήρθε στην Βουλή προς συζήτηση. Προτού όμως μπει στην ουσία του ΝΣ, ο βουλευτής Κιλκίς έκανε αναφορά και για τις κινητοποιήσεις των αγροτών.
«Την πίτα τους εκόψανε οι Κρητικοί και πάλι
τα μέλη και οι φίλοι τους χορέψαν πεντοζάλη.
Αντάλλαξαν ευχές πολλές για αγάπη και υγεία
την ειρήνη δεν λησμόνησαν μηδέ την ευτυχία.
Ο πρόεδρος εβρήκε το φλουρί, ήταν το τυχερό του
μήπως και φέτος πρόεδρος θα είναι το γραφτό του;»
Μπορεί το Παλατιανό νάναι ένα μικρό χωριό των Κρουσίων, αλλά κουβαλά στην πλάτη του βαριά ιστορική διαδρομή και κληρονομιά, κάτι που οι κάτοικοί του, πρόσφυγες από τον Πόντο, ξέρουν να τιμούν, διαφυλάττοντας τις δικές τους παραδόσεις, το δικό τους πολιτισμό.
ΚΚΕ :Στην εξαθλίωση οδηγούνται χιλιάδες ανασφάλιστοι υπερήλικες ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ
Συντάκτης: Eidisis.gr
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ανασφάλιστοι υπερήλικες πρόεφυγες ομογενείς περιγράφονται σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου προς τους υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Οικονομικών.
Ανεξάρτητοι Έλληνες :Παιχνίδια συμφερόντων με θέα τις δηλώσεις ΟΣΔΕ
Συντάκτης: Eidisis.gr
Τις προηγούμενες μέρες αιφνιδιαστικά ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι προχωρά σε πιστοποίηση φορέων τύπου Α' και Β' για να προχωρήσει στη συνέχεια στην ανάθεση της διαδικασίας των δηλώσεων ΟΣΔΕ.
Οι αγροτικές κινητοποιήσεις που κορυφώνονται σε όλες τις περιοχές της χώρας, αποκαλύπτουν ότι το succes story του κ.Σαμαρά και της μνημονιακής συγκυβέρνησης στον αγροτικό τομέα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η οριστική εξόντωση των μικρομεσαίων αγροτών και η παράδοση του πρωτογενή τομέα στα μεγάλα επιχειρηματικά και τραπεζικά συμφέροντα.