espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 9:52:07 πμ

Πολιτική

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 20:13

Εκδρομή Λυκείου στην Καστορια

Συντάκτης:
kastoriaΤο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Καστοριά – Πρέσπες – Φλώρινα.
Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου νωρίς το πρωί και η εκδρομή θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου το βράδυ, με την επιστροφή των εκδρομέων. Η τιμή συμμετοχής έχει οριστεί στα 55 ευρώ κατ’ άτομο.
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 19:40

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ; Με «Ακαδημία Πλάτωνος»

Συντάκτης:
pame-cinemaΗ κινηματογραφική ομάδα της Κοινωνίας Πολιτών Ν. Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς, ξεκινά τις προβολές της.
«Με νέο τίτλο: "Δευτέρα. Πάμε σινεμά;", νέους εθελοντές, πολλές ιδέες και πολύ μεράκι για δουλειά,  σας καλούμε κάθε Δευτέρα βράδυ στις 21.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, να μοιραστείτε μαζί μας την αγάπη μας για τον κινηματογράφο. Τι καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας από μία ωραία ταινία;»
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 19:38

Ερώτηση Παραστατίδη για παράταση των δανείων ΤΕΜΠΜΕ

Συντάκτης:
parastatidisΟ Βουλευτής Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης συνυπέγραψε, μαζί με άλλους Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας κ. Μ. Χρυσοχοϊδη, σχετικά με την παράταση αποπληρωμής δανείων του ΤΕΜΠΜΕ. 
Η ερώτηση έχει ως εξής:
papandreouΠολιτικές για την ανακατανομή των βαρών της κρίσης, προς όφελος των αδύναμων, τον παραγωγικό αναπροσανατολισμό της οικονομίας και την ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος ζητούν με επιστολή τους στον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Η κίνησή τους, παρότι σε αυτή μετέχουν και διαφωνούντες με την κυβερνητική πολιτική, ερμηνεύεται ως έμμεση στήριξη στον κ. Παπανδρέου και αντίβαρο στις εκδηλώσεις αμφισβήτησης της ηγεσίας εντός του ΠΑΣΟΚ.
parastatidisΟμάδα βουλευτών, στην οποία συμμετείχε και ο Θ. Παραστατίδης, ανέλαβαν την πρωτοβουλία προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πολυνομοσχέδιο σημαντικές νομοθετικές ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της διαφάνειας στην πολιτική μας ζωή, καθώς το πάνδημο αίτημα  για απόλυτη διαφάνεια στη λειτουργία του κράτους αλλά και του πολιτικού μας συστήματος, όπως και η αυτονόητη απαίτηση των πολιτών της χώρας για την ανάδειξη των υπαιτίων που εμπλέκονται σε πρακτικές διαφθοράς στο δημόσιο χώρο και στην πολιτική μας ζωή, δεν φαίνεται να ικανοποιούνται.
lapordas-karagiannhsΤην Τρίτη 18 Οκτωβρίου πραγματοποίησε επίσκεψη, ο Μορφωτικός Παλαιστικός Σύλλογος «Ο Καραγιάννης» Ευρωπού, δια του προέδρου, του γενικού γραμματέα και των αθλητών του, με τον δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα, στο κτίριο του δημαρχείου, στο Πολύκαστρο.
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011 20:44

Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη στη Βουλή για την υγεία

Συντάκτης:
fraggidisΟμιλία επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ανασυγκρότηση Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κέντρα Αποκατάστασης, Αναδιάρθρωση Ε.Σ.Υ. και άλλες διατάξεις», πραγματοποίησε ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φραγγίδης, ο οποίος τόνισε:
kiltidisΗ ανάγκη γεννά την έλλειψη, την πενία, την μιζέρια.
Η στέρηση γεννά την ντροπή, την κατάντια, την ανέχεια.
Η μοναξιά γεννά την απομόνωση, την απογοήτευση, την εγκατάλειψη.
tsitouridisΜε αφορμή τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες στο κοινωνικό και πολιτικό πεδίο, ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 22:22

Δικαίωση Καραβαλάκη Έδρα της Λιάρτση στον Δραγανίδη

Συντάκτης:
draganidisΟ κ. Νίκος Καραβαλάκης είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος   Παιονίας, στο Πολυκαστρο, δεύτερος σε σταυρούς μάλιστα, αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ. Δυο μήνες αργότερα κι αφού εκδικάστηκε στις 12 Ιανουαρίου στο διοικητικό εφετείο Θεσσαλονίκης ένσταση του συνδυασμού της κ. Λιάρτση και του κ. Χ. Τσανασίδη κατά του κ. Λάμπρου Σκαντζούρη , έχασε την έδρα του, ύστερα από τις γνωστές «καραμπόλες» αφού οι συνδυασμός της κ. Λιάρτση δικαιώθηκε στο αίτημά του να εκλέξει έβδομο σύμβουλο.