Quantcast
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, 1:06:10 μμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Πολιτική

Ο βουλευτής Κιλκίς του Σύριζα – ΠΣ, Πέτρος Παππάς, βρέθηκε σήμερα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Κιλκίς, όπου μεταφέρθηκαν δεκάδες τραυματίες από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο ύψος του Άσπρου, στον ανολοκλήρωτο οδικό άξονα-καρμανιόλα της ΠΑΘΕ που ενώνει τους Ευζώνους με τον άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης.

Ο βουλευτής Κιλκίς, τόνισε:

«Το υποστελεχωμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Κιλκίς, κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα τόσο τραγικό συμβάν, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για ακόμη και φορά. 

Το πολύνεκρο ατύχημα οφείλεται στην ολιγωρία της Πολιτείας, που δεν ολοκληρώνει τον συγκεκριμένο οδικό άξονα -παρά τις διακηρύξεις- εδώ και πολλά χρόνια.

 Όλα τα τελευταία χρόνια που διηύθυνε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κιλκίς, κλήθηκε πολλές φορές να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά τροχαία ατυχήματα από τον εν λόγω οδικό άξονα, στον οποίον χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους πολλοί συμπολίτες μας.

Το ερώτημα τίθεται πιο επιτακτικό από ποτέ: Ως πότε αυτή η χώρα θα αφήνεται στο έλεος της τύχης της;»

Σε έναν δρόμο που αποτελεί την κύρια έξοδο και είσοδο της χώρας προς τα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Σε έναν δρόμο που αποτελεί τον βασικό οδικό άξονα από τον οποίο έρχονται και φεύγουν  εκατομμύρια τουριστών της χώρας μας. Σε έναν δρόμο που διέρχονται  8 εκατομμύρια οχήματα ανά έτος. Σε έναν δρόμο που οδηγεί στο μεγαλύτερο χερσαίο Τελωνείο της χώρας μας.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (7-9-2018)

Τη συμπαράστασή της προς όλους τους δοκιμαζόμενους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, ενώ παράλληλα εύχεται οι υπηρεσίες του κράτους και όλοι οι εθελοντές να έχουν δύναμη από τον Θεό για να προσφέρουν τα απαραίτητα, και η ελληνική Πολιτεία να συμβάλει άμεσα στην αποκατάσταση των πληγέντων.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (6-9-2018)

Με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναβάλλονται όλες οι επισκέψεις των κλιμακίων  της Ν Δ καθώς και οποιοδήποτε άλλη εκδήλωση.

Ως εκ τούτου, αναβάλλεται η εκδήλωση της Παρασκευής της ΔΕΕΠ Ν Δ ν. Κιλκίς με τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιαδη.

Άνθρωπος* στη θάλασσα.
Αξιωματικοί του ναυτικού λένε ότι όσα βλέπουμε στο βίντεο αποτελούν αντικειμενικά στοιχεία ποινικών πράξεων κατά παράβαση του ναυτικού δικαίου και της σύμβασης για την ασφάλεια της ζωής στην θάλασσα (SOLAS).

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Κιλκίς καλεί τους πολίτες, όλες και όλους, να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής προέδρου του κόμματος στις 10 Σεπτεμβρίου 2023 και να συμβάλουν στη διαμόρφωση της επόμενης μέρας για το κόμμα και τον τόπο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε είναι εγγεγραμμένα  μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έως τις 9 Σεπτεμβρίου, είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ακόμα και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (5-9-2018)

Κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής σχεδίου νόμου με ομιλία παρέμβαση του ο βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης έθεσε σειρά θεμάτων που αναδεικνύουν την επιλογή της κυβέρνησης να επιμείνει σε μια άδικη φορολογική πολιτική που σε συνδυασμό με τον τρομακτικό πληθωρισμό ιδιαίτερα πλήττει τους αδύναμους και την μεσαία τάξη.