Πολιτική
Υποκατηγορίες
Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Ισώματος «Ο Καπετάν Ράμναλης»
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ισώματος Κιλκίς, «Ο Καπετάν Ράμναλης», σας προσκαλεί στην κοπή της Βασιλόπιτάς του, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στο Δημοτικό Σχολείο Ισώματος, στις 6:30 το απόγευμα.
Θα είναι χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (27-1-2018)
Συντάκτης: Eidisis.grΗ κοπή βασιλόπιτας της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών στις 11/2
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη της στην κοπή της βασιλόπιτας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος).
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα της Πολιτιστικής Εταιρίας.
Συλλυπητήρια Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς για την απώλεια του Δημήτρη Νικοπολιτίδη
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του μέλους μας, καθηγητή και ερευνητή Δημήτρη Νικοπολιτίδη για το θάνατο του.
Ένα ανήσυχο πνεύμα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού με τεράστια προσφορά, όχι μόνο στο Νομό μας αλλά και στον ευρύτερο ελληνισμό της πατρίδας και του εξωτερικού.
Γ. Γεωργαντάς: Ομολογημένη θεσμική εκτροπή από τον Τσίπρα το «έξι στα έξι». Ο ΕΛΓΑ κατέβαλε μέσα σε 3 χρόνια 863 εκ. ευρώ για να στηρίξει τους αγρότες
Συντάκτης: Eidisis.grΓια μια βεβαιωμένη και ομολογημένη θεσμική εκτροπή έκανε λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς μιλώντας στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.
Αναφερόμενος στο «έξι στα έξι» το οποίο είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΥπΑΑΤ ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει εάν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και πληροφόρησης, έτσι ώστε να ξέρει από πριν ποιο αίτημα θα κάνει, για ποια πρόσωπα και τι απάντηση θα πάρει.
Σιναπλιώτικα κάλαντα στο Ημερολόγιο 2023 του Τάσου Γιοβανούδη
Συντάκτης: Eidisis.grΓράφει ο Χρήστος Π. Ίντος.
Ο Τάσος Γιοβανούδης είναι γνωστός στην κοινωνία του Κιλκίς και του Νομού μας από την παλιά του υπηρεσία και την κοινωνική του προσφορά. Από τη συμμετοχή του στα κοινά και τη βοήθεια που προσφέρει στη χορωδία του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κιλκίς. Του φορέα, όπου η σύζυγός του Σταυρούλα είναι πρόεδρος. Του Συλλόγου, όπου ΔΣ και χορωδοί δημιουργούν, προσφέρουν και προβάλλουν την πόλη και τον Νομό Κιλκίς.
Σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ενδοοικογενειακή βία η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Συντάκτης: Eidisis.grΜια σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με πρωτοβουλία της Ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενας Κουντουρά και την συμμετοχή της Βουλεύτριας Κιλκίς και αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, αρμόδιας για θέματα Ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η ενδοοικογενειακή βία σε συνάρτηση με τα δικαιώματα άσκησης επιμέλειας τέκνων. Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια σημαντική χρονική στιγμή δεδομένου ότι, τελεί υπό διαμόρφωση Ευρωπαϊκή Οδηγία για την πιο ουσιαστική πρόληψη και αντιμετώπιση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας κατά των γυναικών και των παιδιών.
Τιμή στους διατελέσαντες προέδρους του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΠερίσσεψε η συγκίνηση το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 με την εξαιρετική πρωτοβουλία της διοίκησης του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς να τιμήσει τους διατελέσαντες πρόεδρους του φορέα.
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κιλκίς (Ο.Σ.Κ) στην πρόσφατη γενική συνέλευση των μελών του βράβευσε τους οδοντιάτρους-μέλη του, που διετέλεσαν Πρόεδροι του Συλλόγου, από την ίδρυσή του το 1967 μέχρι και το 2022. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον ημιώροφο του ξενοδοχείου Habitat, το Σάββατο 21.1.2023 και ώρα 12.00μμ.
Τράπεζα Αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου: Η Αγάπη στην πράξη, 17ος χρόνος προσφοράς ζωής
Συντάκτης: Eidisis.grΤέτοιες μέρες πριν από 16 χρόνια με πρωτοβουλία του Π.Α.Σ. ΔΟΞΑ Άσπρου αποφασίστηκε η επαναλειτουργία της τράπεζας αίματος ΆΣΠΡΟΥ στην οποία μετέπειτα συνέπραξε και το ΑΞΙΟΧΏΡΙ και συνεχίζει πλέον ως μία και ενιαία και για τα δύο γειτονικά χωριά του Δήμου μας.
Αφορμή ήταν η απώλεια ενός πολύ αγαπητού συναδέλφου (Σιδηροδρομικού) και φίλου του αλησμόνητου Λευτέρη Γιώρτσου που έδινε την ψυχή του για τον τόπο του και ιδιαίτερα για την "Δόξα" Άσπρου.