espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 9:01:11 πμ

Πολιτική

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξη Κιλκίς σας προσκαλεί στον 7ο Δρόμο Υγείας & Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στις 10:30 το πρωί, με εκκίνηση και τερματισμό το ΚΚΣ.

Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 13:47

Ομιλία Γεωργίου Παπανδρέου εις το Κιλκίς

Συντάκτης:

Την 9.30πμ ο κ. Παπανδρέου συνοδευόμενος υπό πολλών υποψηφίων της Ενώσεως Κέντρου και του προεδρείου της περιφερειακής επιτροπής Θεσσαλονίκης ανεχώρησε δια Κιλκίς.

Η ΕΔΕΚΑΠ εξετάζοντας την υποβολή ενστάσεων στην εκλογική διαδικασία του Δήμου Παιoνίας του Νομού Κιλκίς και ειδικότερα κατά τη διαλογή των ψήφων για τη συντονιστική επιτροπή και τους συνέδρους του 3ου συνεδρίου προέβη στις εξής ενέργειες:

 Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στο «Σπίτι του Πόντου» την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, στις εκδηλώσεις που διοργανώνει στα πλαίσια της  ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του  Πόντου.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (18-5-2017)

Το Σωματείο Τροφίμων Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας και το Συνδικάτο Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας καλούν τους εργαζόμενους του Νομού Κιλκίς στην εκδήλωση με θέμα «Εργατικά Ατυχήματα-Η διεκδίκηση μέτρων προστασίας να γίνει υπόθεση των ίδιων των εργαζόμενων».

O Δήμος Κιλκίς και η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου διοργανώνουν κατά το σχολικό έτος 2021-2022 Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Δοκιμίου για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς με θέμα: ‘’100 χρόνια από τη Μικρασιατική τραγωδία’’.

Στις 15 του Μάη δώσαμε μια μάχη και την κερδίσαμε. Μιλήσαμε με τους πολίτες ζητώντας να μας εμπιστευτούν, και μας εμπιστεύτηκαν. Από το βράδυ των αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πορεύεται προς τις επόμενες εκλογές με τη δύναμη των 172.000 μελών του, εκ των οποίων οι 110.000 είναι νέα μέλη που, επιδοκιμάζοντας την πολιτική.μας, έστειλαν τον λογαριασμό της ακρίβειας στον υπερόπτη και μοναδικό υπεύθυνο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην πόλη του Κιλκίς, στην κεντρική Μακεδονία, στους νοτιοδυτικούς πρόποδες του λόφου του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται το ομώνυμο σπήλαιο.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το γραφείο τύπου της οργάνωσης του ν. Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, όσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής και το αποτέλεσμά τους: