Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 7:11:13 μμ

Πολιτική

parastatidisΜε ένα πολιτικό μανιφέστο που περιγράφει τα σημερινά αδιέξοδα, καταλογίζει υπαίτιους και αναλύει πως και γιατί φτάσαμε ως εδώ, καθώς και τα βασικά στοιχεία μιας ανορθωτικής πορείας που θα σώσει την χώρα αλλά και την κοινωνία, καταχωρίζεται  ο βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης  - μαζί με έξι ακόμα από τους διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- στο σημερινό υπό διαμόρφωση πολιτικό σκηνικό της χώρας.

fraggidhsΣε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φραγγίδης, τονίζει:
«Μέχρι πρότινος ο Νομός Κιλκίς, καίτοι παραμεθόριος, δεν ελάμβανε το σχετικό επίδομα όπως άλλοι νομοί. Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2011 κατέθεσα ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για την άνιση μεταχείριση στη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίων και προβληματικών περιοχών, στους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα που υπηρετούν στο Νομό Κιλκίς με το ερώτημα: Γιατί το Υπουργείο Οικονομικών εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά στη χορήγηση του οικονομικού κινήτρου για υπαλλήλους που υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές, μη εφαρμόζοντας μισθολογικά την απόφαση χαρακτηρισμού του Νομού Κιλκίς ως παραμεθόρια περιοχή με το Ν.3731/2008.

dimokratiki simmaxiaΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, συντασσόμενο με την από 03-03-2012 απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων-μελών του από τα καθήκοντά τους τη Δευτέρα 5 και Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 και την Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012.Τις τελευταίες ημέρες με ευθύνη του επικεφαλή της αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κ. Νικολούδη και του αντιπροέδρου της Βουλής κ. Αργύρη παρουσιάζονται από τα Μ.Μ.Ε. στην Ελληνική κοινωνία τα εξής: Μετά από έρευνα που έκανε κατόπιν καταγγελίας που έγινε από πολίτη σε αυτόν, ο κ. Νικολούδης «ανακάλυψε» ότι βουλευτής – στην συνέχεια ανακάλυψε ότι πρόκειται για σύζυγο βουλευτή – έβγαλε στο εξωτερικό (συγκεκριμένα στην Ελβετία) 1 εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου όπως τα ΜΜΕ αμέσως, δικαίως, ερμήνευσαν να προφυλάξει τα χρήματα του από ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδος.

Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 21:31

Θέσεις του Γ. Φραγγίδη για την υγεία

Συντάκτης:
fraggidisΤις θέσεις του για την υγεία ανέπτυξε με ομιλία του στη Βουλή, την περασμένη Τετάρτη κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές που προβλέπει το Μνημόνιο στην υγεία, ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φραγγίδης.
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 22:31

Κ. Κιλτίδης : Υψιστη πράξη κριτικής και ευθύνης

Συντάκτης:
kiltidisΓια ύψιστη πράξη κριτικής και ευθύνης έκανε λόγο ο ειδικός αγορητής του ΛΑ.Ο.Σ  Κωνσταντίνος Κιλτίδης, αρχίζοντας την ομιλία του στη βουλή κατά τη συζήτηση του Σ/Ν του ΥΠ.ΟΙΚ. με θέμα «Ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής του Μνημονίου ν.4046/2012».
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 22:01

Με Βαγγέλη Βενιζέλο ο Γιώργος Φραγγίδης

Συντάκτης:
fraggidisΤη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Βενιζέλου για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε ο βουλευτής Κιλκίς του κόμματος, Γιώργος Φραγγίδης.
georgantas2Ο απροκάλυπτος  εμπαιγμός των πολιτών συνεχίζεται αμείωτος με αφορμή την δήθεν αγωνιώδη προσπάθεια να μάθουμε ποιος τάχα είναι ο βουλευτής που έβγαλε από την χώρα το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2012 22:41

Αυστηρότερο «πόθεν έσχες» ζητούν 75 βουλευτές

Συντάκτης:
fraggidisparastatidisΑυστηρότερο και ουσιαστικότερο έλεγχο του «πόθεν έσχες» ζητούν 75 βουλευτές, μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές του νομολύ Θ. Παραστατίδης και Γ. Φραγγίδης, με πρόταση για την τροποποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας, που κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή.
Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 15:26

Ερώτηση Κ. Κιλτίδη για την Εργατική Εστία

Συντάκτης:
kiltidis«Σε απόγνωση οι γονείς των παιδιών του Παιδικού Σταθμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων», αναφέρει σε Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο βουλευτής Κιλκίς του ΛΑΟΣ, Κώστας Κιλτίδης.
tsitouridisΠροσκεκλημένος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν κ. Ισλάμ Καρίμωφ και της κυβέρνησης της χώρας, ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης συμμετείχε σε Διεθνή Διάσκεψη με θέμα «Η Εκπαίδευση ως μοχλός αειφόρου ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού μιας χώρας», που έλαβε χώρα στην Τασκένδη από 16 έως 18 Φεβρουαρίου 2012.