Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 9:12:27 πμ

Πολιτική

georgantas2Συγχαρητήριο μήνυμα στους νεοεισαχθέντες φοιτητές
Θέλω να εκφράσω τα πλέον θερμά συγχαρητήρια στα νιάτα του Κιλκίς που  ανταμείφθηκαν για τον πολυετή μόχθο τους και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 18:10

Μήνυμα Θ. Παραστατίδη για αποτελέσματα πανελληνίων

Συντάκτης:

parastatidisΜε αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους του Νομού μας για την επιτυχία τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας
fraggidisΘερμά συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας εκφράζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Κιλκίς  του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φραγγίδης.
synaspismosΗ N.E. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, με ανακοίνωσή της, «συγχαίρει τους νέους και τις νέες που κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν συνέχεια στη μορφωτική τους ανέλιξη με την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και εύχεται κάθε επιτυχία στις περαιτέρω σπουδές τους.
tsitouridisΑπολύτως βέβαιος ότι θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές είναι ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Τσιτουρίδης.tsitouridis
Απολύτως βέβαιος ότι θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές είναι ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Τσιτουρίδης.
nd-new-logoΤα θερινά πανηγύρια καλά κρατούν στα χωριά και τις κωμοπόλεις του νομού με πρωταγωνιστές, πέραν των αγίων των οποίων τιμάται η μνήμη, και των περιοδευόντων  κομματικών στελεχών, που υπενθυμίζουν την παρουσία τους ενόψει των φημολογούμενων εκλογών, οψέποτε προκηρυχθούν.
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011 12:53

Ανακοινώθηκε η προσχώρηση Κ. Κιλτίδη στο ΛΑΟΣ

Συντάκτης:
kiltidisΤην προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Κιλτίδη στο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

gkountenoudisΈνα ζήτημα που τα τελευταία χρόνια απασχολεί την τοπική επικαιρότητα εγείροντας λογής διαμαρτυρίες, είναι η μετακίνηση σε άλλες περιοχές Στρατιωτικών Σχηματισμών με πολυετή παρουσία στο νομό μας.

kiltidis«Κύριε Υπουργέ
Συμμετέχοντας ως μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων ενημερώθηκα περί των προθέσεών σας για την νομοθεσία περί Ναρκωτικών.
tonikidisΜπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στις ημέρες της καλοκαιρινής ραστώνης, αλλά φαίνεται πως στο Επιμελητήριο του Κιλκίς τα πολιτικά πρόσωπα, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!