Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 3:09:27 μμ

Πολιτική

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 07:00

Κ. Γκιουλέκας: Το φωτεινό πρόσωπο της κυβέρνησης

Συντάκτης:

«Επιδιώκουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη» προσδιόρισε τον κυβερνητικό στόχο ενόψει ευρωεκλογών ο Υφυπουργός Εσωτερικών Κώστας Γκιουλέκας στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους τω τοπικών μέσων ενημέρωσης το περασμένο Σάββατο στο  νέο Διοικητήριο.

Από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκε η σύνθεση της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Στην επιτροπή συμμετέχουν οι δύο Βουλευτές του Νομού, ο Νομάρχης Κιλκίς, οι Δήμαρχοι του Νομού , τα μέλη της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, μέλη ΟΝΝΕΔ και συνδικαλιστικά, επιστημονικά, αγροτικά στελέχη του κόμματος.

«Ακόμα και με τις υστερήσεις ή τα λάθη μας εμείς στη νέα Δημοκρατία είμαστε πολιτικά και επιχειρησιακά καλύτεροι από τους άλλους» διακήρυξε από το Κιλκίς ο πρώην υπουργός, βουλευτής του νομού Σάββας Τσιτουρίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά μ.μ.ε χθες τα μεσημέρι.

Το Σάββατο, 25 Απριλίου 2009, στις 11.00, στο ξενοδοχείο Pallini Beach (Καλλιθέα, Κασσάνδρα, Χαλκιδική) διοργανώνεται ημερίδα με θέμα: «Περιβάλλον & Ελληνική Ύπαιθρος», ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.  Την ημερίδα Περιβάλλον & Ελληνική Ύπαιθρος οργανώνει ο Δήμος Κασσάνδρας, σε συνδιοργάνωση με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής και τον Τουριστικό Αναπτυξιακό Όμιλο Χαλκιδικής-ΤΑΟΧ, υπο την Αιγίδα του Υπουργείου ΑΑ&Τ, στα πλαίσια της Agro Tourism 2009 (Έκθεση Παραδοσιακών-Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Χαλκιδικής).

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009 11:37

Ο Τσιτουρίδης στην Αξιούπολη

Συντάκτης:

Την Τετάρτη 22 Απριλίου ο βουλευτής ν. Κιλκίς της ΝΔ και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης, επισκέφθηκε την Αξιούπολη και είχε σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς του δήμου και της περιοχής. Συγκεκριμένα ο κ. Τσιτουρίδης είχε συνάντηση στο δημαρχείο με τη δήμαρχο κα Σόνια Συμεωνίδου και παράγοντες της δημοτικής αρχής, με θέμα την προώθηση ζητημάτων του δήμου Αξιούπολης.

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009 11:25

Ένας λείπει για να κλείσουν συνδυασμούς

Συντάκτης:

Ένα πρόσωπο αναζητούν τα επιτελεία των γαλάζιων και πράσινων για να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των εθνικών εκλογών, οψέποτε προκηρυχθούν. Μάλιστα η αναζήτηση του καταλληλότερου πέμπτου καθίσταται επιτακτικότερη τώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες για διπλές εκλογές στις 7 Ιουνίου.

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009 11:25

Οι πράσινοι των τριών εκλογικών κλιμακίων

Συντάκτης:

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα στο ΠΑΣΟΚ του ν. Κιλκίς και πλαισιωμένη από νεολαίους του Κινήματος διαχωρίστηκε σε τρια κλιμάκια που θα φέρουν σε πέρας τον προεκλογικό αγώνα ενόψει των ευρωεκλογών. Στην Επιτροπή συμμετέχουν ex oficcio θεσμικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (βουλευτές, μέλη Εθνικού Συμβουλίου, Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας, Νομαρχιακής Επιιτροπής, δημάρχους, υποψ. νομάρχη, νομαρχιακούς σμβούλους, γραμματείς δημοτικών οργανώσεων κ.α).

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009 13:48

Τριήμερη περιοδεία Κιλτίδη στην Κάλυμνο

Συντάκτης:

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στο νησί της Καλύμνου. Κατά την παραμονή του στο νησί της Δωδεκανήσου, την Παρασκευή 10 Απριλίου ο Υφυπουργός παρέστη στα εγκαίνια του αρχαιολογικού μουσείου Καλύμνου ενώ το Σάββατο είχε συνάντηση με την Έπαρχο του νησιού και με εκπροσώπους αγροκτηνοτροφικών και μελισσοκομικών φορέων με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν την οικονομική ανάπτυξη της Καλύμνου.

Συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό εσωτερικών Αθανάσιο Νάκο, είχε σήμερα (Πέμπτη) ο βουλευτής νομού Κιλκίς της ΝΔ και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρονται επίσης: Την συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο νομάρχης Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας, απασχόλησαν θέματα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης νομού Κιλκίς.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου των Ξενοφώντα Γιαταγάνα και Δημήτρη Καλουδιώτη, «Ευρώπη: Ήπια ηγεμονία» των εκδόσεων «Κριτική», που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθήνας, αναφέρθηκε στην ανάγκη πολιτικής βούλησης και στρατηγικής επιλογής των ηγέτιδων δυνάμεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πολιτική ενοποίηση.