Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 9:40:11 πμ

Πολιτική

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 21:56

Γκουντενούδης: ΟΧΙ στο κλείσιμο σιδηροδρομικών σταθμών

Συντάκτης:
gkountenoudisΤην αντίθεσή του στην κατάργηση των σιδηροδρομικών σταθμών στο νομό και ιδιαίτερα του Κιλκίς, εκφράζει με δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Χρήστος Γκουντενούδης, επισημαίνοντας πως είναι επιτακτικότερη η ανάγκη για την δρομολόγηση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης – Κιλκίς.
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 21:51

Η οικονομική κρίση και οι θέσεις της δικής μας αριστεράς

Συντάκτης:
syriza_kilkisΤο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο του Κιλκίς εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συνασπισμού του Κιλκίς. Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Τάσος Κουράκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Χρήστος Λάσκος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν «η οικονομική κρίση και οι θέσεις της δικής μας αριστεράς».
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 21:50

Παραστατίδης: Δείξτε περισσότερη ευαισθησία

Συντάκτης:
parastatidisΤο απαράδεκτο γεγονός με την αιφνιδιαστική, όπως αναφέρει, διακοπή λειτουργίας του σιδηροδρομικού σταθμού Κρηστώνης επισημαίνει σε ερώτησή του προς τον υπουργό Υποδομών Δ. Ρέπα, τον υφυπουργό Γιάννη Μαγκριώτη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Παναγιώτη Θεοφανόπουλο, θέτει ο βουλευτής Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης.
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 21:46

Παρέμβαση Ψωμιάδη για προβλήματα αγροτών

Συντάκτης:
psomiadisΕπιστολή στους Υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έστειλε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με τα εκκρεμή προβλήματα του αγροτικού κόσμου της Βόρειας Ελλάδας.
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011 15:50

Περιοδεία Κιλτίδη στο νομό Ημαθίας

Συντάκτης:
kiltidis_veroiaΣτη Βέροια βρέθηκε το Σάββατο ο  βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της οργάνωσης της τοπικής πρωτοβουλίας της «Δημοκρατικής Συμμαχίας». Το πρωί μίλησε σε μέλη της πρωτοβουλίας και φίλους του κινήματος, ενώ προηγουμένως παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο παραδοσιακό καφενείο "Ερατεινό".
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011 15:44

Με τους καπνοπώλες ο Κ. Κιλτίδης

Συντάκτης:
kiltidisΟ βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Κώστας Κιλτίδης, συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του κινήματος στη Θεσ/νίκη με αντιπροσωπεία της Ένωσης καταστημάτων ψιλικών-καπνοπωλών και ενοικιαστών περιπτέρων Μακεδονίας.
psomiadisΣχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011 23:15

Κιλτίδης: Εξόφληση υποχρεώσεων από τον ΟΠΑΔ»

Συντάκτης:
kiltidisΑν θα δώσει επιτέλους την αυτονόητη λύση ρωτά τον υπουργό Υγείας ο βουλευτής Κ΄. Κιλτίδης σε κοινή ερώτηση με το συνάδελφό του της Δημοκρατικής3 Συμμαχίας Γιώργο Κοντογιάννη προς τον Υπουργό Υγείας.
faxouridisΗ δημοτική αρχή και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις για μια φορά ακόμη έδειξαν με την συμπεριφορά τους πως οι θέσεις τους δεν έχουν καμία σχέση με την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.
floridisΓια το φαινόμενο των αντιδράσεων του κόσμου στις αυξήσεις υπηρεσιών όπως οι δημόσιες συγκοινωνίες ρωτήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Φλωρίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη NΕΤ 105,8 στην εκπομπή ΑΥΤΗΚΟΟΣ ΜΑΡΤΥΣ και στους δημοσιογράφους Άγγελο Κωβαίο και Βασίλη Μπεσκένη.