Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 6:08:28 πμ

Πολιτική

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010 15:35

ΣΟΝΙΑ: Και ξέρω και μπορώ!

Συντάκτης:
soniaΑσφυκτικά γεμάτη από παράγοντες της Αυτοδιοίκησης και δημότες της Παιονίας ήταν η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της υποψηφίας δημάρχου Παιονίας, Σόνιας Συμεωνίδου, το βράδυ της Δευτέρας, όπου ανακοίνωσε τις προγραμματικές της δεσμεύσεις.
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010 15:33

Λαπόρδας :Με το βλέμμα στο μέλλον

Συντάκτης:
lapordasΈχουν αδικηθεί. Έχουν μέσα τους ενέργεια και όρεξη για να προσφέρουν και αρνούμαστε πεισματικά τη συμβολή τους. Δεν τους ακούμε και, όταν το κάνουμε, χαμογελάμε με έναν ελαφρύ, σχεδόν συγκαταβατικό τρόπο. Τους θυμόμαστε, όμως, κάθε τέσσερα χρόνια, ζητώντας να μας τιμήσουν με την ψήφο τους. Τάζουμε, και πιστεύουμε ότι θα ξεγελαστούν. Μέσα από όλη αυτήν τη διαδικασία επιτυγχάνουμε ένα μόνο: Ενισχύουμε την ανασφάλεια που νιώθουν. Ως αποτέλεσμα, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση προσώπων και θεσμών.  Αναφέρομαι στους νεόυς και τις νέες του τόπου μας.
terzidis«Διέβη τον Ρουβίκωνα» ο Δήμαρχος  Δημ. Τερζίδης ενόψει των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου στο μεγάλο καλλικράτειο δήμο Κιλκίς.  Με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί και επίσημα ότι κατέρχεται και συγκροτεί ήδη συνδυασμό στις εκλογές του Νοεμβρίου , ενώ αναλύει τα επιμέρους χαρακτηριστικά του νέου δήμου και των προκλήσεων που θα έχει να αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή.
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010 15:09

Κιλτίδης : «Πήρατε λάθος δρόμο στην Υγεία»

Συντάκτης:
kiltidisΣφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής Ν. Κιλκίς  Κώστας Κιλτίδης, κατά την διάρκεια της συζήτησης του Νομοσχεδίου για την υγεία, επισημαίνοντας ότι, είτε από άγνοια είτε από ανικανότητα πορευόμαστε σε λανθασμένο δρόμο για την επίλυση των υγειονομικών προβλημάτων στη χώρα μας και μεταξύ άλλων τόνισε:
koulinasΤέλος στα σενάρια αμφισβήτησης των προθέσεών του βάζει ο πρώην δήμαρχος Πολυκάστρου Τάκης Κουλίνας που και επίσημα πλέον ανακοινώνει την κάθοδό του στις εκλογές επικεφαλής συνδυασμού. Επίσης προσκαλεί τα άξια και ικανά στελέχη της περιοχής να πλαισιώσουν το συνδυασμό που ήδη ξεκίνησε να συγκροτεί.
Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010 17:51

Δυναμική εμφάνιση Αθ. Λιάρτση!

Συντάκτης:
liartsiΕνώπιον πεντακοσίων περίπου πολιτών που κατέκλυσαν με την παρουσία τους το Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου, η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας κα Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης την Ιδρυτική Διακήρυξη Αρχών και Προγραμματικών Θέσεων του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’.
simpilidis«Υπουργοί, βουλευτές, αρχές, φορείς, και δημοσιογράφοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εμείς δεν έχουμε άλλο τρόπο για να αφυπνίσουμε όσους μπορούν να αντιδράσουν. Δυστυχώς μέχρι τώρα παρά τις καταγγελίες μας δεν το καταφέραμε…» Την ηρωική έξοδο από το Νομαρχιακό Συμβούλιο επέλεξαν οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας «για να αφυπνίσουν συνειδήσεις» όπως είπαν.
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 17:56

ΚΚΕ: Μαζί μας όσοι θέλετε αλλαγή πορείας του τόπου

Συντάκτης:
kkeΝαι, οι  εκλογές του Νοεμβρίου αποκτούν δημοψηφισματικό χαρακτήρα. Καλούμε τους πολίτες –έχουν κι αυτοί ευθύνη και πρέπει να την αναλάβουν- να αποφασίσουν. Αν θέλουν αυτήν την πολιτική ας ψηφίσουν τους υποψηφίους των κομμάτων που τη στηρίζουν. Αν επιθυμούν αλλαγή ρότας σε μια φιλολαϊκή κατεύθυνση τότε τους περιμένουμε να πυκνώσουν τις γραμμές του αγώνα και των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 17:52

Ολοκλήρωση Γ’ Πτέρυγας και Γηροκομείου Κιλκίς

Συντάκτης:
parastatidisΟ βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νομού Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης στη συζήτηση για το σχέδιο νόμου: «Αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης» στη Βουλή, μεταξύ άλλων, στάθηκε στο ζήτημα της Γ΄ πτέρυγας του Νοσοκομείου Κιλκίς, ζητώντας την επίσπευση της ολοκλήρωσης παραλαβής της, αλλά και την ολοκλήρωση της  κατασκευής του Οίκου Ευγηρίας και Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων, για την φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων και ατόμων με αναπηρίες στην πόλη του Κιλκίς.
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 17:30

Γιώργος Σταυρακάκης : Ένας χρόνος στην Ευρωβουλή

Συντάκτης:
staurakakisΕυρωεκλογές, Ιούνιος 2009. Στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, τονίζαμε με ιδιαίτερη έμφαση ότι το νέο Ευρωκοινοβούλιο θα έχει να αντιμετωπίσει κρίσιμες προκλήσεις, μεταξύ άλλων,  οικονομική κρίση, (...ήταν προ Ευρωπαϊκών πυλών), κλιματική αλλαγή, ανεργία, μετανάστες. Η επικρατούσα άποψη της τότε Κυβέρνησης της ΝΔ, ήταν ότι η οικονομία μας είναι ισχυρή, η ανάπτυξη σε ανοδική πορεία, το σύστημα θωρακισμένο.