Πολιτική

Πέμπτη, 27 Μαϊος 2010 23:13
Οι υποψήφιοι για την κομματική ηγεσία της Ν.Δ. στις τοπικές της οργανώσεις
Συντάκτης: Eidisis.gr
Το πανόραμα των υποψηφίων που από την προσεχή εβδομάδα θα αποτελούν την κομματική ηγεσία στις 11 κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας καταχωρίζουμε στη συνέχεια.
Στις εκλογές τα μέλη των Τ.Ο. θα επιλέξουν τον πρόεδρο και τα εννέα μέλη της Τοπικής Επιτροπής.
Το πλήρες κομματικό σκηνικό με τους υποψήφιους πρόεδρο και μέλη των Τ.Ε. στις 11 κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ. στο νομό Κιλκίς είναι το ακόλουθο:
Στις εκλογές τα μέλη των Τ.Ο. θα επιλέξουν τον πρόεδρο και τα εννέα μέλη της Τοπικής Επιτροπής.
Το πλήρες κομματικό σκηνικό με τους υποψήφιους πρόεδρο και μέλη των Τ.Ε. στις 11 κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ. στο νομό Κιλκίς είναι το ακόλουθο:
Πέμπτη, 27 Μαϊος 2010 23:12
Συνάντηση Θ. Παραστατίδη με Έλληνα βουλευτή της Σουηδίας
Συντάκτης: Eidisis.gr
Συνάντηση είχαν την περασμένη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Παραστατίδης και ο ελληνικής καταγωγής, βουλευτής του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Σουηδίας, Νίκος Παπαδόπουλος. Σε κλίμα εγκάρδιο οι δύο βουλευτές αντάλλαξαν απόψεις σε ζητήματα του ποντιακού ελληνισμού, καθώς και σε μεταναστευτικά θέματα, μιας κι ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων μεταναστών που ζει και εργάζεται στη Σουηδία, έλκει την καταγωγή του από το νομό του Κιλκίς.

Τετάρτη, 26 Μαϊος 2010 17:49
Θ. Πασσαλίδης : Τρίτος δημος με έδρα τη Γουμένισσα
Συντάκτης: Eidisis.gr
Υπερ της ίδρυσης του Δήμου με έδρα τη Γουμένισσα τοποθετήθηκε ο τ. Βουλευτής κ. Θεόδωρος Πασσαλίδης σε ομιλία του στη Γουμένισσα το Σάββατο 8 Μαίου. Ο κ Θεοδ. Πασσαλίδης τοποθετήθηκε θετικά υπέρ της πρότασης αυτής στην ομιλία που έκανε στη Γουμένισσα και είπε μεταξύ άλλων. Ετοίμασε η κυβέρνηση το σχέδιο «Καλλικράτης» ένα τόσο σοβαρό Νομοσχέδιο βάζοντας τους πολίτες και τους θεσμικούς παράγοντες κυριολεκτικά στο περιθώριο.
Η Εκλογή του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. διεξάγεται ταυτόχρονα με την εκλογή των Προέδρων και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε. με τη συμμετοχή όλων των μελών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στο νομό.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30/05/2010. Από τις 10.00πμ έως τις 19.00μμ.
ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30/05/2010. Από τις 10.00πμ έως τις 19.00μμ.
ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Σάββατο, 22 Μαϊος 2010 19:46
Κιλτίδης : Έτσι θα κατοχυρώσουμε την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου και τη διαφάνεια
Συντάκτης: Eidisis.gr
Παρασκευή, 21 Μαϊος 2010 20:26
Ψήφος σε πρόσωπα κι όχι σε ομάδες, τάσεις και στρατόπεδα
Συντάκτης: Eidisis.gr
Τέσσερις μεν οι υποψήφιοι πρόεδροι για την προεδρία της ΝΟΔΕ, αλλά απουσιάζουν οι “συνήθεις ύποπτοι” καθώς το ενδιαφέρον των μηχανισμών ατόνησε ενώ και τα προβεβλημενα στελέχη στρέφουν το βλέμμα τους κυρίως στον χώρο της αυτοδιοίκησης. Έτσι την Κυριακή 30 Μαίου θα αναμετρηθούν για την προεδρία οι κ. Δημήτρης Ιωακειμίδης, Βασίλης Βασιλειάδης, Αντώνης Μανουσαρίδης και Ανέστης Γαβριηλίδης.

Πέμπτη, 20 Μαϊος 2010 12:40
Συνάντηση του κ. Τονικίδη με την περιφερειάρχη κ. Λιονή
Συντάκτης: Eidisis.gr
Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Μαρία Λιονή είχε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνοδευόμενος από την κ. Μαρία Καλογερίδου Επιχειρηματική Σύμβουλο και τον συνεργάτη του Επιμελητηρίου κ. Σταύρο Μαντζανάκη, συναντήθηκε με την κ. Λιονή στο γραφείο της στην Περιφέρεια. Πρώτο θέμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της κ. Λιονή για την πρόσφατη αποστολή του Επιμελητηρίου στην Σουηδία. Για την αποστολή αυτή η Περιφερειάρχης είχε ενημερωθεί από πριν κατά την επίσκεψή της στο νομό. Το ενδιαφέρον που είχε επιδείξει πριν την αποστολή, παρέμεινε έντονο και εξέφρασε την ευαρέσκειά της για τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα, κυρίως στον τομέα προσέλκυσης επενδύσεων στο νομό.