Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 7:49:43 μμ

Πολιτική

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 19:50

Πρώτα ονόματα από Σ. Συμεωνίδου

Συντάκτης:
simeonidou_soniaΤα πρώτα ονόματα συνεργατών της και υποψηφίων συμβούλων της έδωσε στη δημοσιότητα η δήμαρχος Αξιούπολης και υποψήφια δήμαρχος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου, συνεχίζοντας τη δράση και τις επαφές της για τη συγκρότηση του συνδυασμού της.
mpolaris1Αν από την επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Μάρκου Μπόλαρη στο Κιλκίς ανέμενε κάποιος τα ονόματα των υποψηφίων αντιπεριφερειάρχη και συμβούλων στο υπό συγκρότηση συνδυασμό του, τότε μάταια ανέμενε.
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 19:46

Ερώτηση Κ. Κιλτίδη για δασικούς συνεταιρισμούς

Συντάκτης:
kiltidisΕρώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης προς την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Κλιματικής Αλλαγής για τη λειτουργία των δασικών συνεταιρισμών, στην οποία αναφέρει:
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 19:16

Μεγάλη συγκέντρωση Δραγανίδη στο Πολύκαστρο

Συντάκτης:
draganidhsΠροσκλητήριο νίκης και ενεργούς συμμετοχής σε όλους τους δημότες του νέου δήμου Παιονίας απηύθυνε χθες το βράδυ από το Πολύκαστρο ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δραγανίδης.
psomiadhs«Η Κεντρική Μακεδονία μπορεί και επιβάλλεται να γίνει ατμομηχανή ανάπτυξης για τη χώρα και τα Βαλκάνια. Χρειάζεται όμως διάθεση και δουλειά. Απαιτείται πολιτική βούληση», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 19:11

Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα Και το μνημόνιο

Συντάκτης:
gkoundenoudisΓια μένα και οι πέντε είναι εκλεγμένοι. Είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις ώστε θα χρειαστούμε τη συνδρομή όλων για να ανταπεξέλθουμε στην εντολή του λαού του ν. Κιλκίς για ανάπτυξη και πρόοδο.
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 22:45

Με 13 νέα έργα ο δήμος Αξιούπολης

Συντάκτης:
simeonidou_soniaΜε 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Παρασκευή το δημοτικό συμβούλιο Αξιούπολης, στις 7 το απόγευμα.
purosvestikhΤην Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010, στις 12 το μεσημέρι, ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χ. Γκουντενούδης θα παρουσιάσει τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού "Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Παναγιώτης Ψωμιάδης" για το νομό Κιλκίς στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού (21ης Ιουνίου 197).
tsionkisΤην υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Παιονίας ανακοινώνει με ανακοίνωσή του ο Στέφανος Τσιόνκης, αναφέροντας:
passalidis2Το πρωτοσέλιδο άρθρο της  Πρωινής, της 16ης Σεπτεμβρίου, κέντρισε το ενδιαφέρον του κ. Παύλου Πασσαλίδη και του συνδυασμού του. Η πρόκληση-πρόσκληση  για ουσιώδη διάλογο αντί για θόρυβο «περί όνου σκιάς»   βρήκε ανταπόκριση από τον κ. Πασσαλίδη που ούτως ή άλλως εμμένει εδώ και χρόνια σε διάλογο επί των ουσιωδών θεμάτων ανάπτυξης του τόπου μας.