Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, 5:34:47 μμ

Πολιτική

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:23

Μεγάλη συγκέντρωση Αφεντουλίδη στο Κιλκίς

Συντάκτης:
afentoulidis«Δεν επιδιώκουμε να αντικαταστήσουμε κανέναν. Ερχόμαστε για να ξεχωρίσουμε σε λειτουργία, σε νοοτροπία και σε ποιότητα παροχής υπηρεσιών… Να περάσουμε επιτέλους από την κοινωνία των «ημετέρων και των κολλητών» στην κοινωνία των δημοτών, που θα σηματοδοτεί την κοινωνία της δημιουργίας».
anthrakidis2Θεωρώ εξαιρετική τιμή  την επιλογή του ΠΑΣΟΚ να με θέσει επικεφαλής υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς στο ψηφοδέλτιο του Μάρκου Μπόλαρη  στις επικείμενες εκλογές για την πρώτη αιρετή περιφερειακή διοίκηση στην Κεντρική Μακεδονία. Αποτελεί για μένα κορύφωση της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου πορείας από το 1974 μέχρι σήμερα να διεκδικήσω μαζί με το σύνολο του συνδυασμού την εκπροσώπηση του νομού σε ένα νέο θεσμό λαϊκής συμμετοχής, σε ένα θεσμό αποκέντρωσης και ανάληψης των ευθυνών της ανάπτυξης από τους ίδιους τους πολίτες δια των εκπροσώπων τους. Χωρίς τις στρεβλώσεις που επέβαλε ο συγκεντρωτισμός του κέντρου.
Την Τετάρτη 13/10/2010, στις 10 το πρωί, θα γίνει η παρουσίαση των περιφερειακών συμβούλων του νομού Κιλκίς, του Συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία Μέτωπο Ανάπτυξης», στο εκλογικό κέντρο, που βρίσκεται επί της οδού Σόλωνος 6, παρουσία  του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκου Μπόλαρη και του Υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Νομού Κιλκίς Χρήστου Ανθρακίδη.
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:05

Ο Μ. Τρεμόπουλος στο ΚΙΛΚΙΣ

Συντάκτης:
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Κιλκίς, στο cafe ΛΟΦΟΣ, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στις 14.00, και μιλήσει με τοπικούς παράγοντες και ΜΜΕ.
Μαζί του θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με την παράταξη «Οικολογία-Αλληλεγγύη» Λευτέρης Ακριτίδης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:04

Ο Φ. Κουβέλης στο Κιλκίς

Συντάκτης:
Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 10π.μ. θα επισκεφτεί το Κιλκίς ο Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κ. Φώτης Κουβέλης.
Στις 10.30π.μ. θα δώσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα παρουσιάσει την υπ. Αντιπεριφερειάρχη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του Ν. Κιλκίς που συμμετέχουν στο συνδυασμό «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» με επικεφαλής την υπ. Περιφερειάρχη την κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ.
Ο Ακίνδυνος (Άκης) Οργαντζής, υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» περιόδευσε το προηγούμενο διάστημα, μαζί με τον Κώστα Χαλίτσιο υπ. Αντιπεριφερειάρχη και υπ. Συμβούλους, στις παρακάτω περιοχές:
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:17

Συνεννόηση μηδέν

Συντάκτης:
pasokΓράφαμε στο φύλλο της Παρασκευής ότι η διαδικασία διαβούλευσης επί σκοπώ κοινής καθόδου των ΠΑΣΟΚων υποψηφίων Χρ. Δραγανίδη και Στ. Τσιόνκη στις εκλογές του Δήμου Παιονίας  είναι μεν …θεάρεστη, αλλά θα αποδεικνύονταν ατελέσφορη λόγω μεγάλης καθυστέρησης.
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:16

Το ψηφοδέλτιό του παρουσίασε ο Μάρκος Μπόλαρης

Συντάκτης:
mpolarisΤην παρουσίαση του βασικού κορμού του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης», πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης.
Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι οι εξής:
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:15

Με δυναμική νίκης

Συντάκτης:
mpalaskasΜέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η πρώτη συνάντηση όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ, που ουσιαστικά σηματοδότησε και την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, τόνισε την ιδιαίτερη δυναμική που εμφανίζει ο συνδυασμός σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Κιλκίς και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η εκλογή μπορεί να επιτευχθεί από την πρώτη Κυριακή.
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:14

Συνάντηση Λιάρτση με δήμαρχο Ευρωπού

Συντάκτης:
liartsiΕπίσκεψη στο Δήμαρχο Ευρωπού πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας  κα Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ευρωπού κ. Ευθύμιος Κουρτζανίδης  ενημέρωσε λεπτομερώς την υποψήφια Δήμαρχο Παιονίας για τις οικονομικές και διοικητικές λειτουργίες του Δήμου Ευρωπού, δίνοντας έμφαση στα έργα υποδομής που έχουν προετοιμαστεί με μελετητική επάρκεια,  κατά τη θητεία της παρούσας Δημοτικής Αρχής, και μπορούν να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Ως τέτοια ανέφερε μεταξύ άλλων την εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων σε Άγιο Πέτρο και Τούμπα, τα Πολιτιστικά Κέντρα Πολυπέτρου και Τούμπας, έργα αγροτικής οδοποιίας κ.α.