espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 12:39:38 μμ

Πολιτική

28η Οκτωβρίου 2021
Με τον φασισμό και τον ναζισμό δεν έχουμε ξεμπερδέψει. Δεν ξεμπερδεύει κανείς τόσο εύκολα.
Η επανεμφάνιση ναζιστικών θυλάκων ακόμη και σε σχολεία, το προηγούμενο διάστημα, μας καλεί σε επαγρύπνηση.
Ο αγώνας απέναντι στον φασισμό και στο ναζισμό είναι διαρκής, διαχρονικός και καθημερινός, σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.
Ας είναι οδηγός μας η σημερινή επέτειος για μια ζωή και μια κοινωνία απαλλαγμένη από το μίσος και τη μισαλλοδοξία και γεμάτη από αλληλεγγύη, ενότητα, δημοκρατία και ελευθερίες.

Ειρήνη Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους γιατρούς: ΖΑΡΑΛΗ ΟΛΓΑ,
ΤΣΑΧΑΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΓΙΑΝΔΙΚΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟ, τον υπεύθυνο νοσηλευτή
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ καθώς και όλο το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό
της Κλινικής covid 1 του Νοσοκομείου Κιλκίς για την περίθαλψη, την
φροντίδα και την αγάπη που μου προσέφεραν στη διάρκεια της πολυήμερης
νοσηλείας μου.
Ευχαριστώ δημόσια όλους για το επίπεδο νοσηλείας που προσέφεραν με
όλες τους τις δυνάμεις, ανθρώπινες και επιστημονικές, την αμέριστη
στήριξη που μας προσέφεραν καθημερινά με ευγένεια και επαγγελματισμό.
Και όλα αυτά σε καιρούς δύσκολους, όπου καθημερινά δίνουν πάντα το
καλύτερο εαυτό τους.
Θεωρώ ότι όφειλα να πω ένα δημόσιο Ευχαριστώ!

Με τιμή,
Βασίλης Μ. Αναστασιάδης

Η πολιτική ζωή της χώρας από σήμερα είναι φτωχότερη.

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η Φώφη Γεννηματά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά με βαθύτατη θλίψη. Μία πολιτικός που συνέδεσε το βίο της με την Αξιοπρέπεια, το Ήθος, την Ευγένεια, τη Γενναιότητα και τους έντιμους αγώνες της για τη Δημοκρατία.

Ομιλία και συνέντευξη τύπου του Ανδρέα Λοβέρδου στο Επιμελητήριο Κιλκίς την Κυριακή.

Προτείνω ένα μεγάλο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ ώστε να ακυρώσουμε τα σχέδια για επανάληψη των Πρεσπών στα Ελληνοτουρκικά. Εγώ ήμουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως κατά ήταν και το ΚΙΝ.ΑΛ. Και η Ν.Δ. προεκλογικά ήταν κατά, αλλά μετεκλογικά συμβιβάστηκε.

Σε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, του Αγίου Δημητρίου, προστάτη και πολιούχου της Θεσσαλονίκης χοροστάτησε και μίλησε στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου:

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τις προκλήσεις όπως τη γήρανση του πληθυσμού, τις χρόνιες παθήσεις, τις αυξανόμενες απαιτήσεις εξυπηρέτησης των ασθενών αλλά και τις απροσδόκητες κρίσεις όπως η covid-19 που δοκιμάζουν την αντοχή του συστήματος υγείας μίλησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης για θέματα απλούστευσης διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς στο πλαίσιο του συνεδρίου Health world 2021: «η κρίση της πανδημίας- η επόμενη μέρα».

Η Επιτροπή για την στήριξη του Νοσοκομείου Γουμένισσας απαντά στον κ. αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Γουμένισσας Ηλία Ζάχαρη:

Η Επιτροπή που συγκροτήθηκε στις 06/10/2021 κατά την διάρκεια σύσκεψης φορέων του Δήμου Παιονίας με σκοπό τον προγραμματισμό και την διενέργεια δράσεων για την αποφυγή περαιτέρω αποδυνάμωσης του Νοσοκομείου Γουμένισσας και που ειρωνικά την χαρακτηρίζετε ως Επιτροπή σωτηρίας κ. Αναπληρωτή Διοικητά, σας απαντά τοιουτοτρόπως ότι:

Την 13-10-2021 δημοσιεύθηκε σε τοπικά μέσα ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς τιτλοφορούμενη «Τραγική υποστελέχωση Αναισθησιολογικού τμήματος Νοσοκομείου Κιλκίς». Ταυτόχρονα διάφοροι κατέχοντες δημόσιο λόγο έσπευσαν να μιλήσουν για αριθμό μόνον δύο υπηρετούντων ιατρών αναισθησιολόγων στο Γ.Ν. Κιλκίς.

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 11:26

Σε εκδήλωση στο Ζάππειο ο ΕΕΣ Κιλκίς

Συντάκτης:

Στη λαμπρή τελετή στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, όπου ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τον όμιλο ΑΝΤ1 και τους εκατοντάδες εθελοντές, για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην αντιμετώπιση της μεγάλης ανθρωπιστικής κρίσης που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, παραβρέθηκε η Πρόεδρος Κατερίνα Φραγγίδου, και  αντιπροσωπεία  εθελοντών του περιφερειακού τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς.

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 10:20

Ευχαριστήριο Ανδρέα Τρεντζίδη

Συντάκτης:

Απευθύνω προς όλα τα μέλη της ΝΔ που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών ένα μεγάλο ευχαριστώ από βάθους καρδιάς.

Αποδείξαμε πόσο δυνατή και ενωμένη είναι η γαλάζια παράταξη της ευθύνης, της ταπεινότητας, της ειλικρίνειας.