espa pkm

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, 3:08:29 μμ

Πολιτική

Η έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑ.ΠΗ) στη νέα του στέγη (οδός Βυζαντίου 2) με ανακαινισμένους χώρους και ξενοδοχειακή επίπλωση συνδυάζεται με μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική ομιλία.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-9-2025)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 17-9-2020

Το ανάθημα προς τιμήν του καλλιτέχνη, Τριαντάφυλλου Πουρσανίδη και με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας του και προσφοράς του στον χώρο της ποντιακής μουσικής θα εορταστεί στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 17 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του οικισμού της Νέας Σάντας του Κιλκίς.

Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 το βράδυ έως τις 12:30 θα τελεστή Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου (δίπλα στο Γηροκομείο) για την εορτή της Αγίας Σοφίας και των τριών Θυγατέρων της Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης.

Η Δημοκρατία δοκιμάζεται.
Η ενημέρωση μεταμορφώνεται.
Συζητάμε για όλα, με πρόσωπα που ξέρουν.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς σας καλεί σε μια ξεχωριστή πολιτική εκδήλωση με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Κωνσταντίνο Μπλιάτκα.
Ραντεβού Παρασκευή 19/9, στις 20:00.
Νέο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3)

Στο κάλεσμά της η Ν.Ε. αναφέρει «σας περιμένουμε σε ουσιαστικό διάλογο και ενδιαφέρουσες απόψεις

Είμαστε έτοιμοι για τον περίπατο μας την ευρωπαϊκή ημέρα  χωρίς αυτοκίνητο. Θα περάσουμε από το Λαογραφικό Μουσείο, από το Β’ Πειραματικό Γυμνάσιο και την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2025 07:53

Με επιτυχία το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή, στην πόλη του Κιλκίς την Παρασκευή 12/9 στο δημοτικό πάρκο κήπου της πόλης.

Ξεχωριστού ενδιαφέροντος αποδείχθηκε ο ομαδικός περίπατος πολλών μελών του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών στη Γουμένισσα το απόγευμα του Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου. 

Στα πλαίσια εορτασμού για τα 50 χρόνια του Ευρωπαϊκού Μονοπατιού Ε6, η ευρωπαϊκή επιτροπή πεζοπορίας διοργάνωσε διαγωνισμό φωτογραφίας. Στους φωτογράφους που διακρίθηκαν είναι και ο φίλος Θανάσης Τζανακάκης.