espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 1:57:11 μμ

Πολιτική

Το Σάββατο 13-09-2025 στις 10 το πρωί θα τελέσουμε το ετήσιο μνημόσυνο της αείμνηστης και αγαπημένης συντρόφου μου ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ στο Χωρύγι, προσφέροντας καφέ στο “Φίλαθλος καφέ Πίτσα”

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 5-9-2020

Με ξεχωριστές διεθνείς συμμετοχές και τη σύμπραξη κινηματογραφικών, εκπαιδευτικών και περιβαλλοντικών φορέων, η Διεύθυνση Τουρισμού και το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν τριήμερο δράσεων για τη βιωσιμότητα στον κινηματογράφο και τον εναλλακτικό τουρισμό, με θέμα «Κινηματογράφος, Φύση και “Πράσινες” Παραγωγές: Ανακαλύπτοντας τα τοπία φύσης της Κεντρικής Μακεδονίας».

Ακολουθεί το πρόγραμμα εορτασμού  της 107ης Επετείου Διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025 στο Πολύκαστρο.

Με ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, που συνυπογράφει ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης μαζί με τους βουλευτές ΠΑΣΟΚ, με θέμα "Οριστικό κλείσιμο της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και απώλεια εποπτικού ρόλου στην παραχώρηση" τέθηκε το ζήτημα του κλεισίματος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», των ενεργειών του Υπουργείου, της υπηρεσίας που θα αναλάβει, του σχεδιασμού υλοποίησης μεγάλων έργων υποδομών για τις Περιφέρειες Ηπείρου, Δυτικής, Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας, με αναφορά και στο τμήμα Χαλάστρα - Εύζωνοι της ΠΑΘΕ,

Τρισάγιο στη μνήμη των Μικρασιατών Προσφύγων το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στην πλατεία της Αγ. Κυριακής.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 4-9-2020

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (4-9-2025)

100 Χρόνια Θεοδωράκης - Μουσική εκδήλωση στο ανοιχτό θέατρο Ευρωπού το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025

Γράφει η Αναστασία Κάνη.

 

Για 4η χρονιά η Αξιούπολη ντύθηκε στα χρώματα της καρδιάς της. Χρώματα που δεν βρίσκονται σε παλέτες ζωγράφων, αλλά στις παραδοσιακές φορεσιές κάθε τόπου, στους ήχους των οργάνων, στα βήματα των χορών, στα πρόσωπα των ανθρώπων. Ένα μοναδικό ξεφάντωμα μουσικής και χορού ήταν το 4οΠολιτιστικό Αντάμωμα Αξιούπολης.