espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 7:36:02 πμ

Πολιτική

Την Κυριακή 7/3 θα πραγματοποιηθεί η 104η Αιμοδοσία των "Ακριτών" Πολυκάστρου, του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι, στο "Σπίτι του Πόντου" στο Πολύκαστρο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-2-2021)

Συνολικά 32 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και για μη χρήση μάσκας, επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές χθες Τετάρτη στο Κιλκίς, μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Με κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, στη θέση της Γενικής Γραμματέως Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων τοποθετείται η Γιάννα Χορμόβα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ευχαριστεί θερμά:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-2-2021)

Ανοικτή επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς προς τους βουλευτές για τα προβλήματα του κλάδου λόγω της πανδημίας.

Σε κοινή δήλωση για τα ελληνοτουρκικά των: ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ, πρώην υπουργού, ΚΡΙΝΙΩΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, πρώην προέδρου της Κοινοβ. Επιτροπής Εξωτερικών & Άμυνας, ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, πρώην υπουργού και ΣΑΒΒΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ, πρώην υπουργού, επισημαίνεται:

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ολομέλειας της Βουλής, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς,  Ειρήνη Αγαθοπούλου, τοποθετήθηκε για το σχέδιο νόμου του Υπουργού Επικρατείας «Εθνική Αρχή Προσβασιμότητας, Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής».

Με πρωτοβουλία των βουλευτριών Ε. Αγαθοπούλου, Αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης για θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ισότητας και Καταπολέμησης των Διακρίσεων και Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχισσας Εργασίας  και Κοινωνικών Υποθέσεων και με τις συνυπογραφές όλων των βουλευτών/τριών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μελών της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, απεστάλη αίτημα προς τους Προέδρους για από κοινού σύγκλιση των επιτροπών.