Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 3:09:12 μμ

Πολιτική

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 21:29

Εξόρμηση του ΚΚΕ στο Κιλκίς κατά των ναρκωτικών

Συντάκτης:

"Εξόρμηση στην πόλη του Κιλκίς πραγματοποίησε το ΚΚΕ μαζί με την ΚΝΕ, το απόγευμα της Παρασκευής 26/6, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, μοιράζοντας τη σχετική ανακοίνωση του Κόμματος και συζητώντας με νεολαίους, νέα ζευγάρια, εργαζόμενους του Κιλκίς", αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπαζή παρότι σερραία δεν μας είχε κάνει την τιμή της επίσκεψης στον ένα χρόνο της θητείας της. Επανόρθωσε την περασμένη Παρασκευή  όταν επισκέφθηκε δυο μονάδες του Κιλκίς: Την συνεταιριστική και συνάμα καινοτόμα επιχείρηση staramaki, με το πανελληνίως γνωστό καλαμάκι από στέλεχος σταριού, και στη συνέχεια την εταιρεία Drosvit, η οποία παράγει συμπληρώματα ζωοτροφών.  

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020  πραγματοποιήθηκε ερώτηση του Βουλευτή Νομού Κιλκίς κ. Γεωργίου Φραγγίδη  προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ.Κώστα Καραμανλή για το  ζήτημα κατασκευής του  τμήματος της ΠΑΘΕ-ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΣ Α.Ε από το κόμβο του Πολυκάστρου έως τον κόμβο Χαλάστρας, ένα οδικό σημείο το οποίο έχει κοστίσει σε δεκάδες ανθρώπινες ζωές η έλλειψη ενός σύγχρονου αυτοκινη τόδρομου, που πραγματικά εξυπηρετεί τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών, όσο  και των τουριστών  που εισέρχονται από τον Μεθοριακό Σταθμό των Ευζώνων.

Η Θεματική Επιτροπή Περιβάλλοντος ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς διοργανώνει τηλε – εκδήλωση την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 7 και 30 το απόγευμα με θέμα: «Περιβάλλον – Υπάρχει επόμενη μέρα;».

Εισηγητές:

Σωκράτης Φάμελλος τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ

Ρένα Δούρου υπεύθυνη των τομέων κλιματικής αλλαγής περιβάλλοντος και ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ

Ειρήνη Αγαθοπούλου Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.

Συντονίζει η συντονίστρια της ΟΜ Παιονίας Μάνια Παναγιωτίδου.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-6-2020)

Τη δυνατότητα να εκδίδουν αποσπάσματα ληξιαρχικών πράξεων γέννησης, γάμου και συμφώνου συμβίωσης από τον υπολογιστή ή το κινητό τους έχουν από σήμερα οι πολίτες, μέσω της πλατφόρμας reg.services.gov.gr.

Τα συγκεκριμένα δικαιολογητικά εμπλουτίζουν τη λίστα των εγγράφων που εκδίδονται ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας εδώ και τρεις εβδομάδες, δηλαδή τα πιστοποιητικά γέννησης, οικογενειακής κατάστασης και ιθαγένειας.

Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την 2945/2020 ΚΥΑ, σχετικά με τη σύσταση δομής «Πολυκάστρου» στη θέση «Νέα Καβάλα» επανήλθε στο προσκήνιο το ζήτημα των προσφύγων – μεταναστών στην περιοχή της Παιονίας.

Μετά την απόφαση προσφυγής στο ΣτΕ από πλευράς του Δήμου Παιονίας και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου κατά της «ισλαμοποίησης» της περιοχής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της διευρυμένης ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με τον Δήμαρχο, Κ. Σιωνίδη.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΓΙΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, σε σημερινή εκδήλωση του ΣΕΤΕ, παραδέχθηκε τη βαθύτατη κρίση στον τουρισμό και τη συρρίκνωση της φετινής συμβολής του στο ΑΕΠ της χώρας.

Στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπ. Οικονομικών, ο κ. Γιώργος Φραγγίδης ξεκίνησε την τοποθέτησή με το θέμα της φιλοξενίας κρουσμάτων COVID-19 σε καταλύματα, λέγοντας ότι είναι κάτι που θα έπρεπε να είχε ήδη ολοκληρωθεί, καθώς η τουριστική σεζόν άνοιξε στα μέσα Ιουνίου.

Η νέα χάραξη της σιδηροδρομικής Εγνατίας είναι γνωστή εδώ και πολλούς μήνες. Μάλιστα το σχετικό έργο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα που προγραμματίζονται για την χώρα στο προσεχές μέλλον με προϋπολογισμό πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ.