Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 5:53:53 πμ

Πολιτική

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-6-2022)

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, του κου Βασίλη Παρασκευόπουλου, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια του Κιλκίς.

Διατρέχοντας τον τοπικό τύπο, οι ειδήσεις για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα είναι κυρίαρχες. «Προτάσεις  μέτρων για πλημμύρες σε πληγείσες περιοχές του Αγίου Πέτρου και του Πολυπέτρου», «Υποσχέσεις για άμεση αποζημίωση..», «Στραγγαλισμός κτηνοτρόφων», «..δηλώσεις ζημιών..».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-6-2022)

Το 1ο Φεστιβάλ Ισότητας ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις του και είμαστε πολύ ικανοποιημένες και υπερήφανες για αυτό. Στη διάρκεια αυτών των δύο ημερών υλοποιήσαμε  εργαστήρια για την ισότητα των φύλων,  μιλήσαμε για τις μνήμες των σωμάτων, ταξιδέψαμε με  τις μνήμες των υφασμάτων και τις ιστορίες που έχουν να μας πουν, για τους χορούς του ποντιακού ελληνισμού που οφείλουμε να διασώσουμε ως στοιχείο άυλης πολιτιστική κληρονομιάς.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ μέσω της διαδικασίας αυτοοργάνωσης, είναι έτοιμο να βγει ξανά στην κοινωνία, ώστε να χτίσει και πάλι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Στο Πολύκαστρο την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, μετά από πρόσκληση της  Ευφροσύνης Σανίδα που πλειοψήφησε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ της 8ης Μαΐου, συγκροτήθηκε σε σώμα η Δημοτική Οργάνωση Παιονίας.

Ειρήνη Αγαθοπούλου: “Βρισκόμαστε μπροστά σε μια έκτακτη κατάσταση και ως τέτοια θα πρέπει να την αντιμετωπίσει το Υπουργείο. Χρειάζεται πολιτική βούληση.”

«26 Ιουνίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών και την παράνομης διακίνησής τους»

Η 26η Ιουνίου, ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους», είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε το μοναχικό ταξίδι των χρηστών εξαρτησιογόνων ουσιών αλλά και των οικογενειών τους.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, μετά από πρόσκληση της κας Σοφίας Φαχουρίδου, που πλειοψήφησε στις πρόσφατες εκλογές, συγκροτήθηκε σε σώμα η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, όπου γραμματέας εκλέχθηκε ομόφωνα ο Κώστας Σαββίδης.