espa pkm

Σάββατο, 11 Απριλίου 2026, 11:27:22 μμ

Πολιτική

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (25-9-2015)

Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Υγείας (αρ. πρωτ. 9800/455/21.9.2020) με θέμα την κατάσταση του προσωπικού των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και των ΤΟΜΥ της 4Ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) κατέθεσαν από το Κίνημα Αλλαγής ο τομεάρχης υγείας κ. Ανδ. Πουλάς, οι βουλευτές - μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Γεωρ. Φραγγίδης και κ. Μπ. Μπουρχάν, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας  κ. Βασ. Κεγκέρογλου και οι βουλευτές κ. Ιλχάν Αχμέτ, κ. Χαρά Κεφαλίδου και κ. Απ. Πάνας.

Πιστή στην αγαπημένη της συνήθεια του ‘’διαίρε και βασίλευε’’ η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με νέο υποβολέα τη θεματική επιτροπή υγείας, προσπαθεί να δώσει κομματικό χρώμα στην απόφαση των διοικητικών κρίσεων του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, συμπαρασύροντας δυστυχώς μεμονωμένα στελέχη από την παράταξή μας που φαίνεται να έχουν επιλέξει τη μοναχική πορεία προς το αδιέξοδο.

Ξεκινούν τα μαθήματα ποντιακού χορού στην Ευκαρπία στις 2-10-2020

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 09:01

Πρόγραμμα Λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας

Συντάκτης:

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας Αριστοτέλης σε συνεργασία με την Κοινότητα Αξιούπολης οργανώνουν και πραγματοποιούν εκπαιδευτικά προγράμματα.

3-10-2020

ΕΙΣΗΓΗΣΗ: «Εκπαιδεύοντας τις σκέψεις να γίνουν από σαμποτέρ, πολύτιμοι σύμμαχοί μου». ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Ναταλία Χάιτα, Ψυχολόγος, MSc Κλινικής και Κοινοτικής Ψυχολογίας, Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-9-2020)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-9-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (24-9-2015)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (24-9-2015)

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 346 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 23 συνδέονται με γνωστές συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 15928, εκ των οποίων το 55.7% άνδρες. 2651 (16.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 6687 (42.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.