Πολιτική
Υποκατηγορίες
Ε. Αγαθοπούλου: «Να απαντήσουν οι υπεύθυνοι για τα σχολικά γεύματα»
Συντάκτης: Eidisis.grΠριν λίγες ημέρες, με δημόσια δήλωσή μου κατήγγειλα ότι η απουσία των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας από το πρόγραμμα των Σχολικών Γευμάτων για την φετινή χρονιά, έχει υπεύθυνους. Επανέρχομαι λοιπόν, απευθυνόμενη σε αυτούς τους υπεύθυνους.
Ξεκινούν τα χορευτικά της Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΤο παρόν Δ.Σ. και ο νυν Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Κιλκίς, "από την πρώτη μέρα κιόλας εφόσον και ανέλαβε, τότε αρχές του 2019, έδειξε ότι είναι γεμάτο ενέργεια, ιδέες και αγάπη για τον πολιτισμό, την παράδοση και την ιστορία. Κάναμε πολλά, δώσαμε πολλά προς το κοινό, πήραμε Ανταπόκριση και Αγάπη.
Πετυχημένη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μ. Αποστόλων
Συντάκτης: Eidisis.grΌταν κλείνει μια εκδήλωση όμορφα, νοιώθεις την επιθυμία να ευχαριστήσεις όλους τους συνεργάτες, τους συντελεστές, καθώς και το κοινό στο οποίο απευθυνόταν η εκδήλωση.
Και στην περίπτωσή μας, τους προσκυνητές, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τους συγχαίρουμε για την ευλάβεια, την αξιοπρέπεια, την ευγένεια και την εν γένει τους συμπεριφορά, στοιχεία που συνετέλεσαν στην καθ΄ όλα ομαλή ολοκλήρωση και των Ιερών Λειτουργιών και των εκδηλώσεων.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-9-2020)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-9-2020)
Φραγγίδης: «Το θέμα του τουρισμού και της οικονομίας η κυβέρνηση το χειρίζεται με ερασιτεχνισμό»
Συντάκτης: Eidisis.grΣτην Βουλή τοποθετήθηκε σήμερα ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, βουλευτής Κιλκίς, Ειδικός Αγορητής του Κινήματος Αλλαγής και Τομεάρχης Τουρισμού, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου, κατά την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Τουρισμού «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Σερβίας για συνεργασία στον τομέα του τουρισμού».
Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Ευκαρπία Κιλκίς, τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και συγκαλεί όλους τους ευσεβείς Ορθοδόξους Χριστιανούς στις Ιερές ακολουθίες:
Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 6:30μ.μ., Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Λιτανεία Ιεράς Εικόνας.
Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 7π.μ., Πανηγυρικός Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Παράκληση.
Παρέμβαση Κ. Κιλτίδη προς την ομάδα εργασίας για την Ανασυγκρότηση της Ελληνικής Οικονομίας/Σχέδιο Πισσαρίδη
Συντάκτης: Eidisis.grΠαρέμβαση για ενδυνάμωση του Γεωργοδιατροφικού Τομέα και της ελληνικής υπαίθρου προς την επιτροπή για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας (σχέδιο Πισσαρίδη) έκανε ο Κωνσταντίνος Κιλτίδης, Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην βουλευτής και Υφυπουργός ΥΠΑΑΤ.
Έναρξη μαθημάτων από τον Σκακιστικό Όμιλο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς ξεκινάει ξανά τη λειτουργία του με ολιγομελή τμήματα και μειωμένη μηνιαία συνδρομή, από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020.
Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (αριθμός μαθητών και αποστάσεις, υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους, συχνή των απολύμανση εγκαταστάσεων και τακτική καθαριότητα).
Συνάντηση της Ειρήνης Αγαθοπούλου με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Μαρκάδα Σωτήριο και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Χριστοφορίδη Θεόδωρο. Καθ’ ότι νέοι στις θέσεις τους, τους ευχήθηκε καλή θητεία αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα και την ιδιαιτερότητα του έργου τους για την συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε.
Ν.Δ. προς Αγαθοπούλου: Με δική σας υπογραφή το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων
Συντάκτης: Eidisis.grΜε έκπληξη και συγχρόνως απορία ενημερωθήκαμε από τον τοπικό τύπο για τα όσα αστεία και ψευδή αναφέρει σε ανακοίνωση τύπου της η Κα Αγαθοπούλου όσον αφορά τα σχολικά γεύματα.
Επειδή καλό είναι να γράφεις αλλά πάνω από όλα το σημαντικότερο είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ φαίνεται μάλλον ότι η Κα Βουλεύτρια του νομού μας δεν έχει και τόσο καλές σχέσεις με την ειλικρίνεια.
Απλώς και επειδή αφήνει αιχμές εμείς θα της απαντήσουμε γιατί πλέον η γραφικότητα και ο παλαιοκομματισμός δεν έχουν όρια.