espa pkm

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026, 7:34:34 μμ

Πολιτική

Μήνυμα του υποψήφιου Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη σχετικά με την πανδημία του νέου κορονοϊού:

Είναι πρωτόγνωρες οι εποχές στις οποίες ζούμε. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού, η οποία πλήττει αυτή τη στιγμή όλη την ανθρωπότητα, είναι κάτι το οποίο ο ανθρώπινος νους, δεν φανταζόταν.

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 14:05

Το νοσοκομείο Κιλκίς προσλαμβάνει 6 φύλακες

Συντάκτης:

Το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ – ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΡΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες φύλαξης του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, που εδρεύει στο Κιλκίς του Δήμου Κιλκίς Νομού Κιλκίς και συγκεκριμένα: 6 ΥΕ Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων, με σύμβαση 12 μηνών και πλήρους απασχόλησης.

Οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν ομόφωνα σήμερα να απαγορεύσουν για διάστημα 30 ημερών την είσοδο στο ευρωπαϊκό έδαφος σε πολίτες τρίτων χωρών, σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 21:40

Καλωσορίζοντας την Άνοιξη...

Συντάκτης:

Καλωσορίζοντας την Άνοιξη στην... πρωτεύουσα των πελαργών, στο Βαφειοχώρι του δήμου Παιονίας στο νομό Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-3-2020)

Με Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, επιστρέφονται από σήμερα οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους και να περιοριστούν οι πιθανότητες εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 22:27

Ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων της Παιονίας

Συντάκτης:

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς Δρ Γεωργία Στρατούλη.

Την απόφαση να αναστείλει όλες τις λατρευτικές συνάξεις, εκτός των κυριακάτικων Θείων Λειτουργιών, οι οποίες θα τελούνται κανονικά μεταξύ 7 και 8 το πρωί, έλαβε το βράδυ της Δευτέρας η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία συνήλθε εκτάκτως το μεσημέρι, προκειμένου να λάβει αποφάσεις για την στάση της απέναντι στο θέμα του κορωνοϊού.

Έχουν ανασταλεί, λόγω κορονοϊού και σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις καθώς και η λειτουργία όλων των εργαστηρίων της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς.