(Με αναλυτικότερο δελτίο τύπου το επόμενο διάστημα θα αναφερθούν τα όσα ειπώθηκαν στις συναντήσεις.)
Στον Δήμο Παιονίας η Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης, Φρόσω Σανίδα μαζί με τον Αν .Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Στάθη Αβραμίδη και το μέλος της Δημοτικής Οργάνωσης, Κατερίνα Παπαδημητρίου πλαισιώθηκαν από τον υπ. Βουλευτή, Στέφανο Παραστατίδη και την Δικηγόρο Ελένη Ξανθοπούλου και βρέθηκαν με τον Δήμαρχο Παιονίας, κ. Κώστα Σιωνίδη, όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα της περιοχής.
Την Τετάρτη το πρωί οι υπ. Βουλευτές κ. Χαρτοματσίδου – Ντάση Αναστασία, κ. Τομπουλίδου Κυριακή και κ. Παραστατίδης Στέφανος συνοδευόμενοι από τον Αν. Γραμματέας της Ν.Ε, Στάθη Αβραμίδη και το μέλος της Δ.Ο. Παιονίας Ρούλα Πανταζή, περιόδευσαν και μοίρασαν έντυπο υλικό στην λαϊκή αγορά της Αξιούπολης.
Τα στελέχη του Κινήματος αντάλλαξαν απόψεις με τους πολίτες και άκουσαν τους προβληματισμούς τους.
Αργότερα την ίδια ημέρα οι υποψήφιοι Βουλευτές, Αναστασία Χαρτοματσίδου – Ντάση και Στέφανος Παραστατίδης βρέθηκαν στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Τελώνη, κ. Καρακασίδη Ιωάννη και τον Διευθυντή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, κ. Κοτσαϊλίδη Θεόφιλο όπου έθιξαν θέματα υποδομών και έλλειψης προσωπικού.
Την Τετάρτη το απόγευμα κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής αποτελούμενο από τον Γραμματέα της, κ. Λάζαρο Παζαρτζικλή, την Γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης, κ. Φρόσω Σανίδα, την Υπεύθυνη Οργανωτικού, Μαίρη Τζεβελέκη και το μέλος της Δημοτικής Οργάνωσης Παιονίας, Ρούλα Πανταζή συνοδευόμενοι από τον πρ. Δήμαρχο Ευρωπού, Κουρτζανίδη Ευθύμη πραγματοποίησαν περιοδεία στα χωριά Άγιο Πέτρο και Ευρωπό.
Κατά την διάρκεια της περιοδείας μοιράστηκε στους πολίτες έντυπο υλικό με τις θέσεις του κόμματος και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών.
Οι δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς και το προσεχές διάστημα με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για το Κίνημα στον Νομό.



