Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 4:08:03 μμ
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2024 10:36

Περιοδεία Κώστα Τσουκαλά στο Κιλκίς: Εστίαση στα ζητήματα υγείας και αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νομό Κιλκίς την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024. Κατά την περιοδεία του, θα συναντηθεί με κατοίκους και φορείς για να συζητήσει τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός.

Κύριο θέμα της περιοδείας θα είναι τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα, όπως οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, οι οποίες απειλούν την επιβίωσή τους. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην υποστελέχωση του Νοσοκομείου Κιλκίς, που βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

Παράλληλα, ο Κώστας Τσουκαλάς θα μιλήσει για τα προβλήματα της καθημερινότητας που πλήττουν τους κατοίκους του Κιλκίς, όπως η ακρίβεια και οι χαμηλοί μισθοί. Θα τονίσει την ανάγκη για πολιτική αλλαγή που θα βάλει τέλος στην αλαζονεία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συστηματικά αδιαφορεί για την περιφέρεια και τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.

Με αφορμή την περιοδεία του, ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε: «Η επίσκεψή μου στο Κιλκίς είναι μια ευκαιρία να ακούσω από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων και να διαμορφώσουμε μαζί τις λύσεις που χρειάζονται. Είναι απαράδεκτο το Νοσοκομείο Κιλκίς να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση και οι αγρότες να παλεύουν μόνοι τους χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη. Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος στην αλαζονεία της κυβέρνησης και να δώσουμε πραγματική φωνή στην περιφέρεια».

Ο Κώστας Τσουκαλάς καλεί όλους τους πολίτες του Κιλκίς να συμμετέχουν ενεργά στις συναντήσεις και τις συζητήσεις, ώστε να ενωθούν οι δυνάμεις για μια προοδευτική αλλαγή που θα βελτιώσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής όλων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Κώστα Τσουκαλά:

18.30: Δροσάτο, Ομιλία στο Καφέ 1926

20.00: Κιλκίς, Ομιλία στο Καφέ Bruno (21ης Ιουνίου 77)

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Κώστα Τσουκαλά:

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 kostas__tsoukalas

kdtsoukalas

 kostastsoukalas.gr