Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, 11:54:28 μμ
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 20:41

Πέτρος Παππάς: Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ήταν μικρή, χωρίς γείωση στην κοινωνία

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πολύ μικρή νεολαία με λίγα ενεργά μέλη, τόνισε ο βουλευτής Κιλκίς και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Παππάς.

 

«Θεωρώ πως το αποτύπωμα στην κοινωνία είναι πολύ μικρό και δυστυχώς είχαμε και παθογένειες. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πολύ μικρή νεολαία. 1.000 υποτίθεται ήταν αυτά που ήταν γραμμένα. Στην πραγματικότητα μιλάμε για πολύ λίγα ενεργά μέλη. Στη Θεσσαλονίκη ήταν περίπου 50 ενεργά μέλη και στην Αθήνα 100. Δεν την είχαμε την νεολαία και το παραδεχόμασταν πάντα», σημείωσε στο Open ο Πέτρος Παππάς.

Ακολούθως πρόσθεσε ότι κάποια από τα μέλη αποχωρούν 2-3 έως και 4 φορές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν πρόσωπα που αποχωρούν από διάφορα όργανα αρκετές φορές για να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Παππά ξεκινάει ένας νέος πολιτικός χρόνος για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. «Έχει μηδενίσει ο πολιτικός χρόνος και αυτό που θα κάνουμε σε όλο το υπόλοιπο διάστημα είναι να αναδείξουμε τα πολλά προβλήματα της κοινωνίας. Τον Κασσελάκη τον κρίνουμε διαρκώς, δεν θα ορίσει κάποιος το χρονικό διάστημα που θα κριθεί ένα πολιτικό πρόσωπο αλλά θεωρώ ότι τώρα συντρέχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις ούτως ώστε απερίσπαστοι και όχι σερνόμενοι σε έναν βούρκο εσωστρέφειας να ασκήσουμε αξιωματική αντιπολίτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά.