Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 3:47:00 μμ
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 19:12

Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς: «Ο κ. Αγαθόπουλος υβρίζει γιατί βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο»

Χαίρομαι που η πολιτική μου τοποθέτηση για την ανεκδιήγητη στάση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς εξανάγκασε τον κ. Δημήτρη Αγαθόπουλο να πάρει θέση υπέρ του εμβολιασμού ως του ενδεδειγμένου, ασφαλούς μέτρου για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του Covid-19.

 

Λυπούμαι που ως υγειονομικός, αντί να υπεραμυνθεί σθεναρά της επιστημονικής του άποψης, υπαναχωρεί και τη βάζει σε δεύτερη μοίρα υπακούοντας τυφλά στην κομματική του συνείδηση. 

Δεκτή η επιλογή του. 

Δεν έχει όμως το δικαίωμα να προσβάλλει τη νοημοσύνη μας και αυτό έκανε και συνεχίζει αναπτύσσοντας επιλεκτικά ασυμβίβαστες θεωρίες που μπλέκουν την επώδυνη περιπέτεια της πανδημίας με το εμβόλιο- και πολύ σωστά – και από την άλλη με τα ανθρώπινα δικαιώματα, με το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, με το λαϊκισμό να ''χτυπάει κόκκινο'' κλείνοντας το μάτι στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς προς προσπορισμό κομματικών οφελών.

Κατήγγειλα την ανεύθυνη και λαϊκίστικη συμπεριφορά  του κ. Αγαθόπουλου ως υπεύθυνου Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτό και αναφέρθηκα ονομαστικά στο πρόσωπό του. 

Και αυτός θέλησε να πετάξει τη μπάλα στην κερκίδα –τι βολικό– για να  προκαλέσει ρήξη με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς σε ειρωνικό μου σχόλιο εναντίον του το νόημα του οποίου μάλλον δεν κατανόησε.

Επί της ουσίας ο κ. Αγαθόπουλος δεν μπορεί να βγει από το αδιέξοδο (πολιτικό, επιστημονικό, υγειονομικό) το οποίο ο ίδιος δημιούργησε με τη φρούδα ελπίδα να μεγαλώσει το ισχνό κομματικό του ακροατήριο.

Και επειδή είναι στρυμωγμένος, φέρεται με απρέπεια και χρησιμοποιεί μειωτικές εκφράσεις σε βάρος μου που τον ανεβάζουν στην κλίμακα  των πολιτικών υβριστών.

Σε αντίθεση με τον μπερδεμένο κ. Αγαθόπουλο (δεν τον προσφωνώ ούτε κ. Δημήτρη ούτε κ. Τάκη, με υποχρεώνει να απαντήσω προσωπικά, έτσι όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους. Αντιπαρερχόμενος το ιταμό του ύφος) δεν υπεκφεύγω και απαντώ στο ερώτημά του:

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει ανάγκη από τους υγειονομικούς λειτουργούς που πιστεύουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.   

Μηνάς  Παπαδόπουλος

Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ν. Κιλκίς