Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, 11:32:55 μμ
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 09:45

Στέφανος Παραστατίδης: Συνεχίζεται ο διαρκής διάλογος με τους πολίτες

   Το #Οδοιπορικό_Κιλκίς συνεχίζεται! Με τον τρόπο αυτό, εισάγουμε και υλοποιούμε την ιδέα των ανοιχτών ομιλιών, συζητήσεων και επαφών με τους πολίτες του νομού Κιλκίς. Οργανώνουμε το διάλογο σε συγκεκριμένα θέματα, καταγράφουμε πολιτικά ζητήματα κατά περιοχή, αναδεικνύουμε προβλήματα. Μέσα από αυτή τη διαρκή διάδραση φροντίζουμε να δώσουμε λύσεις, να βάλουμε νέες ιδέες στο δημόσιο διάλογο, να μιλήσουμε πολιτικά, να τολμήσουμε ιδεολογικά.

   Στο πλαίσιο λοιπόν του οδοιπορικού, επισκεφτήκαμε, το βράδυ της Παρασκευής 10/11 το Μαυρονέρι, το απόγευμα του Σαββάτου 11/11 το Καμπάνη και το πρωί της Κυριακής 12/11 τον Μικρόκαμπο. Οι κάτοικοι των περιοχών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με μεγάλη διάθεση. Στις συγκεντρώσεις συζητήθηκαν, σε πολύ καλό κλίμα, θέματα γενικής επικαιρότητας (Φορολογικό, Δημογραφικό), αλλά και τοπικής επικαιρότητας (διακοπή σχολικών δρομολογίων). Μέσα από εποικοδομητικό διάλογο καταγράφηκαν οι προβληματισμοί, αναδείχθηκαν τοπικά προβλήματα, έγιναν προτάσεις, ακούστηκαν μέτρα και επόμενες κινήσεις.

    Ο σκοπός είναι και παραμένει η επίσκεψη σε όλο τον Νομό Κιλκίς, και μάλιστα σε μετεκλογικό χρόνο κάνοντας την αλλαγή παραδείγματος, πράξη. Η ατζέντα θα ανανεώνεται συνεχώς και το πολιτικό ταξίδι θα προχωράει αναδεικνύοντας την αξία της πολιτικής και τη χρησιμότητα του διαλόγου.

Ο Βουλευτής

Παραστατίδης Στέφανος