Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 10:29:46 πμ
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 22:04

«Στο πλευρό του λαού»

agathopoulou-eirini2
Σε μετεκλογική της δήλωση η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου τονίζει:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κιλκίς και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με την ψήφο τους μας εμπιστεύτηκαν,εμπιστεύτηκαν ένα κατά τα άλλα δύσκολο και ανατρεπτικό πολιτικό πρόγραμμα το οποίο πολλοί θεωρούσαν «πολύ καλό για να είναι αληθινό», αλλά όλοι ξέρουν ότι θα ήταν μια ευκαιρία για νέους δρόμους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Ο μόνος σύμμαχος που είχαμε εμείς σε αυτή τη μάχη ήταν ο λαός, ενώ από την άλλη πλευρά είδαμε να παρατάσσονται απέναντί μας ολόκληρες στρατιές Ευρωπαίων πολιτικών, διεθνών μέσων ενημέρωσης, αλλά και εγχώριων «υπερασπιστών» του μέχρι τώρα σάπιου συστήματος που παίρνει από τους πολλούς και τα δίνει στους λίγους.
Η δύναμη του λαού είναι πολύ μεγάλη για να αναγκάσει όλους αυτούς να ασχοληθούν με μια μικρή χώρα της Ευρωζώνης που λέγεται Ελλάδα, και πρέπει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο για να αποδείξει ότι ο λαός είναι αυτός που πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και εμείς πιστεύουμε ότι ξέρει να το κάνει.
Η επιβεβαίωση – νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε αυτές τις εκλογές είναι πολύ μεγάλη και είναι τόσο υποχρεωμένος όσο και υπερήφανος να αναλάβει χρέη μιας ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα δυσκολέψει το έργο των πλουτοκρατών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τα στελέχη του θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του λαού, τόσο από κοινοβουλευτικές θέσεις όσο και από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια, επιθυμούμε μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης με το λαό και θα παλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο.
Είμαστε πολλοί και έχουμε δύναμη! Αρκεί να αποφασίσουμε ότι θέλουμε αυτή τη δύναμη να την εκμεταλλευτούμε για το κοινωνικό συμφέρον! Και τότε δε θα μπορεί τίποτε να σταματήσει τη λαϊκή βούληση!»

Ειρήνη Αγαθοπούλου

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιτλος: ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ