Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 7:06:00 πμ
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 20:21

Συναντήσεις εργασίας του κ. Χρήστου Γκουντενούδη

GKOUNTENOUDIS


Στο πλαίσιο των  προγραμματισμένων συναντήσεων και επισκέψεων ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης  Χρήστος Γκουντενούδης
- Το Σάββατο 25/9  στις 12.00μμ  συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ Κιλκίς και αναπληρωματικό Πρόεδρο της Ε.Π.Ο  κ. Χατζηαποστόλου Βασίλη  στα γραφεία της ένωσης . Συζήτησαν για τα προβλήματα που απασχολούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο νομό καθώς και τις δυνατότητες αναβάθμισής του.  
- Την Δευτέρα 27/9 στις 10.00πμ πραγματοποίησε επίσκεψη στη Διεύθυνση ΟΑΕΔ Κιλκίς, όπου σε ευχάριστο κλίμα τον υποδέχτηκε η Διευθύντρια κ. Μυόγλου Καρυοφύλλη Πασχαλίνα. Ενημερώθηκε για την ¨εφιαλτική¨, όπως τόνισε η κ. Μυόγλου-Καρυοφύλλη, κατάσταση της ανεργίας στο νομό μας, η οποία αυξάνεται συνεχώς.  Αποτέλεσμα αυτού του προβλήματος δεν είναι μόνο οι απολύσεις σε μεγάλη συχνότητα από επιχειρήσεις που κλείνουν ή συρρικνώνονται αλλά είναι και  η ανασφάλεια και  ατολμία νέων να προβούν σε έναρξη οποιασδήποτε δραστηριότητας κάτω από τις σημερινές σκληρές οικονομικές συνθήκες. Ενημερώθηκε επίσης για τα προγράμματα που τρέχουν για την νέα επιχειρηματικότητα και την υποτονική συμμετοχή των νέων επενδυτών.  
- Στις 11.30 πμ  συναντήθηκε  με  τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Χατζηκρανιώτη Αλέξανδρο. Η ενημέρωση στράφηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει  η διοίκηση για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείου λόγω έλλειψης πρώτης ανάγκης υλικών νοσηλείας , μειωμένου αριθμού  ιατρικού και νοσηλευτικού  προσωπικού καθώς και στα προβλήματα που προέρχονται από την κτιριακή υποδομή του συγκροτήματος που κατά συνέπεια αποτελούν και μείζον θέμα κατά καιρούς.
- Στις 12.30 μμ  επισκέφθηκε τον  Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς κ. Λιάπη Αντώνιο  και συζήτησαν μέσα σε κλίμα ενημέρωσης τα προβλήματα της διοίκησης, της οργάνωσης και της τήρησης της τάξης, όπως επίσης ζήτησε και ενημέρωση γα τα δυο πρόσφατα δυστυχήματα που συνέβησαν στο νομό Κιλκίς.
Ο κ. Γκουντενούδης Χρήστος  θα συνεχίσει τις προγραμματισμένες συναντήσεις με τοπικούς φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες παράλληλα με το καθημερινό  πρόγραμμα  των ομαδικών εμφανίσεων του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» του Παναγιώτη Ψωμιάδη.  Συνοδευόμενος από όλη την ομάδα των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων θα περάσει από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και τους οικισμούς του νομού  ( κατά τον Καποδίστρια ) και θα μιλήσει σε προγραμματισμένες ομιλίες στους Καποδιστριακούς Δήμους.
Σκοπός του και μέλημά του  είναι να έρθει σε επικοινωνία και  άμεση επαφή με όλο τον κόσμο του Κιλκίς και να στείλει  με καθαρή φωνή το μήνυμα της   ενότητας και  συσπείρωσης  των δυνάμεων   για μια ισχυρή , δυνατή και διεκδικητική Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας .