Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 8:36:57 πμ
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 21:09

Θα τον κρίνει η βάση. Δώσε πίσω την έδρα

nd


Ήπια σε γενικές γραμμές κρίνεται η αντίδραση της κομματικής οργάνωσης του νομού στην ανεξαρτητοποίηση Κιλτίδη. Η τοπική οργάνωση του Κιλκίς διαδηλώνει την ενότητα της βάσης που παραμένει στις επάλξεις της Ν.Δ και θα κρίνει, όπως τονίζει, την ενέργεια του βουλευτή. Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της  ΝΟΔΕ Δ. Ιωακειμίδης καλεί τον κ. Κιλτίδη να επιστρέψει την έδρα στους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις έχουν ως εξής:

Δήλωση
Τοπικής Επιτροπής
Νέας Δημοκρατίας
Κιλκίς
Με αφορμή το γεγονός της ανεξαρτητοποίησης του Βουλευτή Κιλκίς κ. Κώστα Κιλτίδη, η Τοπική Επιτροπή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, μετά από έκτακτη συνεδρίαση των μελών της, ομόφωνα αποφάσισε να προβεί μέσω του τοπικού τύπου στην παρακάτω δήλωση:
"Εμείς, οι απλοί αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές και αξίες του κόμματος μας, και ενωμένοι όσο ποτέ, θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς, ώστε να τη φέρουμε και πάλι στην πρώτη θέση.
Την παραπάνω ενέργεια του Βουλευτή Κώστα Κιλτίδη, την αφήνουμε στην κρίση του απλού Νεοδημοκράτη του Κιλκίς, που μόλις πριν από λίγους μήνες τον τίμησε με την ψήφο του, στέλνοντας τον για πολλοστή φορά στο Κοινοβούλιο, με την σημαία της μεγάλης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόεδρος ΝΟΔΕ
Με αφορμή την ανακοίνωση της παραίτησης του βουλευτή του νομού μας κ. Κιλτίδη Κωνσταντίνου από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, θέλουμε να επισημάνουμε ότι, οι 30799 ψηφοφόροι του κόμματός μας εξέλεξαν σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο έναν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό μας.
Είναι δικαίωμα του κ. Κιλτίδη να παραιτηθεί από μέλος του κόμματός μας, όμως θα πρέπει να επιτρέψει στους 30799 ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να έχουν τον έναν βουλευτή που δικαιούνται στο Εθνικό κοινοβούλιο.
Κατά συνέπεια καλόν είναι να επιστρέψει την βουλευτική έδρα στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ