Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 8:18:15 πμ
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 18:27

Θερμή υποδοχή για Β. Μπαλάσκα

mpalaskas


Μέσα σε θερμό κλίμα και με την παρουσία πλήθους δημοτών πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15/10, το Σάββατο 16/10 και την Κυριακή 17/10, οι πρώτες επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου, Βαγγέλη Μπαλάσκα σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς, που σηματοδότησαν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Ο κ. Μπαλάσκας συνοδευόμενος από την πλειοψηφία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ, επισκέφτηκε την Ευκαρπία, τα Ριζανά, το Ίσωμα, τα Θεοδόσια, το Ελληνικό, το Μικρόκαμπο, την Πικρολίμνη, την Ξυλοκερατιά και το Γαλλικό, όπου παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού, προχώρησε σε έναν απολογισμό του σημαντικό έργου που έχει επιτελέσει στους οικισμούς αυτούς ως Νομάρχης Κιλκίς όλα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους.
Ιδιαίτερα θερμή και συγκινητική ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Ευκαρπίας, τόπο καταγωγής του κ. Μπαλάσκα, από την οποία ξεκίνησε τις προεκλογικές του περιοδείες, όπως άλλωστε έπραξε και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σε όλες τις ομιλίες του κ. Μπαλάσκας τόνισε την αναγκαιότητα αξιοποίησης όλων των ευκαιριών που παρέχει η νέα διοικητική μεταρρύθμιση προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, δεσμεύτηκε για μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν τη ζωή των δημοτών και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο συνδυασμός μπορεί να επιτύχει την εκλογή από την πρώτη Κυριακή.
Στοχεύουμε, σημείωσε, στη δημιουργία ενός σύγχρονου και ισχυρού Δήμου μένοντας μακριά από στείρες πολιτικές ή κομματικές αντιπαραθέσεις καθώς αντίπαλό μας, αποτελούν μόνο τα προβλήματα των δημοτών.