Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 11:25:15 μμ
Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 09:36

Το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου ξεφούσκωσε τις ελπίδες των αγροτών

Ο δικηγόρος και νομαρχιακός σύμβουλος Γιώργος Γεωργαντάς με την ιδιότητα του στελέχους της Ν.Δ. συμμετείχε ενεργά στις εργασίες της συνδιάσκεψης επί αγροτικών θεμάτων που οργανώθηκε από τη Ν.Δ το περασμένο  Σάββατο στη Λάρισα, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Γεωργαντάς μετά τη λήξη των εργασιών της συνδιάσκεψης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: « Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που εξαρχής συντάχθηκε στο πλευρό του αγροτικού κόσμου με συγκεκριμένη πολιτική και μέτρα. Μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγία η Νέα Δημοκρατία πιστώνεται στη συνείδηση των αγροτών ως η πολιτική δύναμη που προστάτευσε το εισόδημά τους με την ένταξη της χώρας στην ΕΕ και την διασφάλιση των επιδοτήσεων στην παραγωγή και στους παραγωγούς.
Στη σημερινή συγκυρία υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά η Ν.Δ. και πάλι με υπευθυνότητα επεξεργάζεται ένα πρόγραμμα που θα απευθύνεται στις ειδικές ανάγκες του αγροτικού κόσμου όπως διαμορφώνονται στις συνθήκες κρίσης της ελληνικής οικονομίας.
Δυστυχώς για τους αγρότες, αν η κυβέρνηση Σημίτη ξεφούσκωσε τα λάστιχα των τρακτέρ, η τωρινή κυβέρνηση Παπανδρέου ξεφούσκωσε τις ελπίδες τους μέσα σε τρεις μήνες.