Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024, 6:40:14 μμ
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 20:08

Χαλαράαααα η Ιπποκράτους

«Σπεύδε βραδέως» είναι το δόγμα που καθορίζει τις αποφάσεις της Ιπποκράτους. Χωρίς καμιά εξαίρεση. Σαράντα μέρες  πριν τις κρίσιμες περιφερειακές εκλογές  και στο ΠΑΣΟΚ ακόμα δεν επέλεξαν  τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και συνακόλουθα τα πέντε μέλη του συνδυασμού Μπόλαρη στο ν. Κιλκίς.
Η τακτική «σε λίγες ημέρες…. Στις αρχές της εβδομάδας…στα τέλη της εβδομάδας…» καλά κρατεί και όπως είναι ευνόητο έχει αποκαρδιώσει τα στελέχη που ενδιαφέρονταν καθώς δεν εξασφαλίζει τον απολύτως απαραίτητο χρόνο για μια αξιοπρεπή προεκλογική εκστρατεία.
Παρά τη υπόσχεση Μπόλαρη την Παρασκευή από το Κιλκίς  ότι σε μια δυο μέρες θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, από την Αθήνα δεν ακούγεται ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Χωρίς να συνυπολογίζουν οι εν Αθήναις κοιμώμενοι ότι θα απαιτηθεί χρόνος να πειστούν πέντε στελέχη να πλαισιώσουν ένα συνδυασμό για μια προεκλογική εκστρατεία τριών τεσσάρων εβδομάδων.
Έτσι οι κ. Γιώργος Ζώτος, Χρίστος Ανθρακίδης, Ευθύμης Κουρτζανίδης και Μαρία Αμανατίδου περιμένουν στο ακουστικό τους. Ένας από αυτούς θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Ενδεχομένως και ο «ήρωας εθελοντής».