Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 9:03:54 πμ
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 16:04

Χρήστος Σπίγκος: Η μικρή μας ιστορία

Την αντίδραση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίγκου, προκάλεσε η αναβολή της προγραμματισμένης περιοδείας του υπ. Περιφερειάρχη Γιάννη Μυλόπουλου στο Κιλκίς, επειδή την ίδια ώρα θα μιλούσε ο κ. Στ. Κασσελάκης στην Θεσσαλονίκη!

Σε ανάρτησή του ο κ. Σπίγκος αναφέρει:

 

«Η εκδήλωση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μυλόπουλο, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, αναβάλλεται για τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Τελείως συμπτωματικά την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου αποφάσισε να κάνει σε γειτονική πόλη προεκλογική εκδήλωση ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον εδώ φανατικό υποστηρικτή του κ. Πέτρο Παππά.

Οποιοσδήποτε συνειρμός για ασεβή συμπεριφορά κατά του Κιλκίς είναι κομματικά ανεπίτρεπτος, πολιτικά επιβεβλημένος και λογικά αυτονόητος.

Υστερόγραφο

Η συμμετοχή του κ. Μυλόπουλου στη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Σπύρου Πέγκα, την ίδια ημέρα και ώρα (14/9) που είχε προγραμματισθεί η αρχική εκδήλωση, ανακοινώθηκε μετά τις φιλότιμες προσπάθειες του βουλευτή του Κιλκίς να αναβληθεί, με κάθε τρόπο, η εκδήλωση».