

«Τα τελευταία χρόνια, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσερτσίδης, με μια διαδραστική ενέργεια, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και δράσεις με έντονο κοινωνικό, πατριωτικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και το νέο τοπικό συμβούλιο του Παραρτήματος Κιλκίς κι εγώ προσωπικά, σας καλούμε να συμμετέχετε στις επόμενες δράσεις της νέας τριετίας».
Τα γραφεία βρίσκονται στο κέντρο του Κιλκίς, Αριστοτέλους 28, πίσω από τη ΛΑΦ Κιλκίς, ενώ σε αυτά εγκαινιάστηκε και η Αίθουσα Μνήμης που οργάνωσε η διοίκηση της ΕΑΑΣ Κιλκίς.
Ο αγιασμός έγινε στο μπαλκόνι των γραφείων -στον 1ο όροφο της οικοδομής- αφού ήταν αδύνατο να χωρέσουν σε αυτά τα δεκάδες μέλη της Ένωσης, που βρίσκονταν στο δρόμο απέναντι από τα γραφεία. Μετά τον αγιασμό ξεναγήθηκαν στους ανακαινισμένους χώρους των γραφείων.





