Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, 12:11:08 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Μια μοναδική ευκαιρία να βρεθούν κοντά στο περιβάλλον της Επανάστασης του 1821 και να συνομιλήσουν με την ιστορία και τους κορυφαίους πρωταγωνιστές της έχουν οι μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς.

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 21:36

Μαθήματα ζωγραφικής στην Τέχνη Κιλκίς με την Κική Βέλκου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ένα από τα πιο αγαπημένα τμήματα της Τέχνης, το τμήμα ζωγραφικής περιμένει για άλλη μια χρονιά τα παιδιά για όμορφες εικαστικές εμπειρίες και ταξίδια στο χρώμα και στο σχέδιο.

Η Κική Βέλκου, αγαπημένη αξία και παρουσία στην Τέχνη για άλλη μια χρονιά θα ταξιδέψει τα παιδιά στα μυστικά της εικαστικής δημιουργικής γραφής.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη, 5.00 με 6.30 και 6.30 με 8.00 στην ανακαινισμένη αίθουσα ζωγραφικής της Τέχνης.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (22-9-2016)

Η ομιλία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δρ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου Διεθνολόγου - Μόνιμου Λέκτορα ΑΠΘ στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, στο Κιλκίς. στις 19 Σεπτεμβρίου 2021:

Δημοπρατήθηκε η «ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ»  με εκτιμώμενη συνολική αξία σύμβασης: 59.586,76€.     

Η   ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου έχει ως στόχο τη διατήρηση και προβολή της αισθητικής και ιστορικής αξίας του και βασίζεται στο σεβασμό προς την αρχική του υπόσταση και τα αυθεντικά του στοιχεία.

Οι εκδηλώσεις για την ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, από το Τουρκικό Κράτος, πραγματοποιήθηκαν στο Κιλκίς, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, με επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων και Πεσόντων, στο Κεντρικό πάρκο του Κιλκίς, κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 19:53

Λαμπροφόρεσε η Εκκλησία του Πολυκάστρου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Μετά το σεμνό φετινό πανηγύρι της Πεντηκοστής, για δεύτερη φορά φέτος πανηγύρισε η ενορία Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου, με αφορμή τα εγκαίνια του περικαλλέστατου νέου Ναού 1000 τ.μ.! Ήταν άλλη μια προβολή χαρούμενης δημιουργικότητας και μια σπουδαία ευκαιρία εμψύχωσης του κόσμου μας στη συνοριακή κωμόπολη, για όλη την Παιονία, στις δύσκολες σημερινές περιστάσεις.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (21-9-2016)

  • Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ήταν καθορισμένη να λάβει χώρα τον Μάρτιο του 2021. Στα πλαίσιά της ήταν προγραμματισμένη και η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2021 – 2023. Λόγω όμως των έκτακτων συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19, δεν μπορούσαμε να την προγραμματίσουμε, επομένως οδηγηθήκαμε στην προσωρινή αναβολή της.
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 19:57

Η Φάρμα Κουκάκη καθάρισε το Λόφο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Μια νέα πρωτοβουλία κοινωνικής δράσης και προσφοράς ανέλαβε η Φάρμα Κουκάκη, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις μεγάλες ευαισθησίες της απέναντι στον πολιτισμό, το περιβάλλον και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Διεύθυνση και εργαζόμενοι της μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας του ν. Κιλκίς ανέλαβαν αυτήν τη φορά πρωτοβουλία καθαρισμού του Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.

Σελίδα 1 από 526