Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020, 10:41:08 πμ

Πολιτιστικά

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη όπως πάντα επιτυχία, ο κύκλος των προγραμματισμένων αιμοδοσιών για το έτος 2020, των μελών της τράπεζας αίματος των “Ακριτών” Πολυκάστρου.

Ένας ακόμη κληρικός της Μητροπόλεως Λαγκαδά έφυγε από κοντά μας, χτυπημένος από τον κορονοϊό. Ο αρχιμανδρίτης π. Λουκάς Λαλόπουλος, ιεροκήρυξ της Μητροπόλεως Λαγκαδά. Ο π. Λουκάς νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετάδοση Εσπερινού Πολιούχων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (28-11-2015)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-11-2020)

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 19:00

Το μήνυμα της ενωμένης Εθνικής Αντίστασης

Συντάκτης:

Τιμή και δόξα στους ήρωες αγωνιστές της ενωμένης εθνικής μας αντίστασης. Με αίσθημα ευθύνης όλες οι αντιστασιακές ομάδες, παραμέρισαν τις επιμέρους διενέξεις και ενωμένοι με την εθνική ομοψυχία που τους διέκρινε, έκαναν το μεγαλείο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου.

Μονή Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο της Γουμένισσας και στις πλαγιές του Πάικου...

Φωταγωγούμε απόψε το Δημαρχείο Κιλκίς με πορτοκαλί χρώμα, το επίσημο χρώμα της διεθνούς ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, συμμετέχοντας στην παγκόσμια εκστρατεία Orange The World.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-11-2020)

Ένα ταινιάκι 10 λεπτών με τίτλο «Σέλευκος Α’ ο Νικάτωρ. Από την Ευρωπό στην Ελληνιστική Οικουμένη» που φτιάχτηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, προσδοκά να συστήσει στο ευρύ κοινό τον μεγάλο ηγέτη Σέλευκο, στρατηγό του Μέγα Αλεξάνδρου, το «άγνωστο» Κιλκίς και να αποτελέσει την αφετηρία για τη δημιουργία μιας σειράς πολιτιστικών διαδρομών.

Σελίδα 1 από 440