Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 1:26:21 πμ
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 14:27

«3 days to7 kill» στο θερινό σινεμά

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου σας προτείνουν  στις 23, 24 και 25 Ιουλίου να παρακολουθήσετε την ταινία  «3 days to7 kill» μια ταινία δράσης  με τους Κέβιν Κόστνερ, Άμπερ Χερντ, Χάιλι Στάινφελντ, Κόνι Νίλσεν.


Στην ταινία  "Three Days to Kill", ο Kevin Costner  αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό της ταλαντούχας νεαρής Hailee Steinfeld και της εντυπωσιακής Amber Heard , σε παραγωγή και σενάριο του ευφάνταστου Luc Besson και σκηνοθεσία του McG (Nikita TV series). Ο συνδυασμός τους υπόσχεται μια επιβλητική ταινία δράσης με καταιγιστικό ρυθμό και πολλές ανατροπές.
Ο μυστικός πράκτορας Ιθαν Ρένερ (Κέβιν Κόστνερ) ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια και ότι έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής. Λίγο πριν αποσυρθεί, αποφασίζει να αποκαταστήσει τη σχέση του με την εδώ και χρόνια αποξενωμένη κόρη του (Χέιλι Στάινφελντ), ενώ παράλληλα αναλαμβάνει μια εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή στο Παρίσι, με αντάλλαγμα μια πειραματική θεραπεία που ίσως τον θεραπεύσει.
Κινηματογραφικά, ο Μακτζί και ο Λικ Μπεσόν διακρίνονται για μια κάποια αναίδεια που, εμπορικά τουλάχιστον, δεν τους έχει βγει σε κακό: ανακατεύουν τη δράση με λίγη κωμωδία, μπερδεύουν τα είδη (κατασκοπικό, αστυνομικό και θρίλερ, αλλά και οικογενειακό δράμα) ποντάροντας σε τεχνολογικά προηγμένα κυνηγητά και θορυβώδεις εκρήξεις , διαλέγουν φωτογενείς τοποθεσίες και ηθοποιούς υψηλής αναγνωρισιμότητας.

Γενική είσοδος: 3 ευρώ.