Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021, 9:23:57 πμ
etpa
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 17:09

Aγιος Τρύφων: Δραστηριότητες Ιανουαρίου

Συντάκτης:

ag_trifon


Στις 12/1/2011το νέο Δ.Σ του συλλόγου "Aγιος Τρύφων» Γουμένισσας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Κο Λαπόρδα Αθανάσιο, Δήμαρχο Παιονίας και στον  Κο Αλίρη Ιωάννη, Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας, με σκοπό να τους ευχηθούν για την νέα χρονιά και για την έναρξη των καθηκόντων τους.
Στις 13/1/2011 διοργανώθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου και τις κυρίες – μέλη καφέ στα γραφεία  του Συλλόγου όπου έγινε και η κοπή βασιλόπιτας. Τυχερή ήταν η κα Μέρμηγκα Μαρία όπου έλαβε και ένα αναμνηστικό δώρο.
Στις 18/1/2011 διοργανώθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου, μετά από πρόσκληση που δέχθηκαν, ημερήσια εκδρομή στο Καλαμπάκι Δράμας, στο πλαίσιο εκδηλώσεων των τοπικών συλλόγων και της εκκλησίας, για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης Αγίου Αθανασίου. Οι εκδρομείς παρακολούθησαν την θεία λειτουργία και στην συνέχεια παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις των τοπικών φορέων, με την παρουσία πλήθους κόσμου και συνοδεία τις τοπικής παραδοσιακής μουσικής. Μετά το τέλος των εκδηλώσεων επισπεύτηκαν την Μονή Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας, οπού δέχθηκαν θέρμη υποδοχή από της μοναχές της μονής  
Στις 14/1/2011το νέο Δ.Σ του συλλόγου πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Κο Γκουντενούδη  Χρήστο, Αντιπεριφερειάρχη,  με σκοπό να τους ευχηθούν για την νέα χρονιά και για την έναρξη των καθηκόντων του.
Στις 15/1/2011 οι υπεύθυνες των χορευτικών τμημάτων κα. Θεοδώρου – Μήτσα Γεωργία, Τοσιλιάνη Ανδρονίκη και Γραμματικού Μαρία – Νεστωρία, με την  παρουσία γονέων και του Δ.Σ. έκοψαν την βασιλόπιτα με όλα τα χορευτικά τμήματα θέλοντας το Δ.Σ.  να δώσει χαρά στους μικρούς χορευτές.
Στην επιτυχία όλων των εκδηλώσεων συνέβαλαν το Δ.Σ. και κυρίες - μέλη του Συλλόγου.