Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021, 1:29:46 πμ
etpa
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 20:25

Αργοναύτες Κιλκίς: Οι πρώτες ύλες στην ποντιακή διατροφή και η ανάδειξή τους στην σύγχρονη ελληνική κουζίνα

Συντάκτης:
Με χαρά οι "Αργοναύτες" Κιλκίς ανακοινώνουν την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων-σεμιναρίων 2020-21, με τίτλο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία-Λαογραφία-Παράδοση-Τέχνη-Πολιτισμός.
Σας προσκαλούνε να συμμετέχετε στην επόμενη εισήγηση:
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2020-21
2η διαδικτυακή εισήγηση: Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2020, 19:00-20:00
Τίτλος εισήγησης: Οι πρώτες ύλες στην ποντιακή διατροφή και η ανάδειξή τους στην σύγχρονη ελληνική κουζίνα
Προσκεκλημένοι εισηγητές:
- Θεόφιλος Γεωργιάδης
Ιδιοκτήτης οικοτεχνίας ποντιακών προϊόντων "ΡΑΓΙΑΝ"
- Αφροδίτη Γεωργιάδου
Chef με ειδίκευση στην εκσυγχρονισμένη ποντιακή κουζίνα
Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom, όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την πρόσβασή σας στο zoom meeting: Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/ASkpVpcFpxwCk7rf6, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, όνομα στο zoom και e-mail), προκειμένου να σας αποδοθούν οι απαραίτητοι κωδικοί παρακολούθησης για να συμμετέχετε στην τηλε-εισήγηση.