Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, 3:20:44 πμ
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009 10:11

Δράση Παιόνων και νέα διοίκηση

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 4:00μ.μ., οι Παίονες Γουμένισσας τράταραν τις γυναίκες μέλη και φίλες του Συλλόγου, γλυκό και καφέ με περισσή αγάπη και φιλοξενία στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του συλλόγου, στο Παλαιό Διδακτήριο. Η ατμόσφαιρα ήταν χριστουγεννιάτικη και γιορτινή, το Δ.Σ. υποδεχόταν όλες τις κυρίες - μέλη του συλλόγου, με ένα ζεστό χαμόγελο αχνιστό καφέ και νόστιμα καλούδια.
Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά. Η πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι Παίονες, ο αρχαιότερος σύλλογος της ιστορικής Γουμένισσας, απεδείχθη από την πολυπληθή συμμετοχή των γυναικών με τον τρόπο τους, δίνοντας δύναμη στο σύλλογο να συνεχίσει το έργο του.
Τον απογευματινό καφέ τίμησε με την παρουσία της και η αντιδήμαρχος πολιτισμού Μαρία Παλάνη. Η αντιπρόεδρος του συλλόγου  Δροσιά Γαλούπη χαιρέτισε τις κυρίες, τους ευχήθηκε καλές γιορτές. Ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου με πολλά δώρα!

Νέα διοίκηση
Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 11:00π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ". Ένα από τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης ήταν και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη Διετία 2010-2011.
Μετά την εκλογή, ακολούθησε συνεδρίαση των εκλεγμένων και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με την ακόλουθη Σύνθεση:
Πρόεδρος Γεώργιος Τοσιλιάνης
Αντιπρόεδρος Δροσιά Γαλούπη
Γεν. Γραμματέας Άννα Μαρία Μερτζιμεκίδου
Ταμίας Χρήστος Τάσιος
Υπευθ. Χορευτικών Φωτεινή Καλδή
Υπευθ. Χορωδίας Ευάγγελος Γαλούπης
Υπευθ. Μπαλέτου Σίσι Γεωργιάδου
Αναπληρωματικά μέλη
Μαρία Μπάρμπα
Αταλάντη Στείρη Μουζούρη
Κωνσταντίνος Τσιαρόγας
Εξελεγκτική Επιτροπή
Αλέξανδρος Τζάκος
Θωμάς Τραχανίδης
Αλέξανδρος Γιόντσης
Μαρία Μπαρλή