Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 5:32:42 μμ
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011 19:08

Έκοψε την Βασιλόπιτα το τμήμα Στίβου του ΓΑΣΚ

pita_gask


Σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσία των αθλητών , προπονητών εφόρων του τμήματος, αλλά και αρκετών γονέων των αθλητών , πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο κέντρο «Κτήμα των Ευχών» του Κιλκίς η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣΚ που φέτος συμπίπτει και με τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του ΓΑΣ Κιλκίς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές ν.Κιλκίς Γιώργος Φλωρίδης και Θεόδωρος Παραστατίδης, ο Δήμαρχος Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας, ο τ. Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης,  ο Πρόεδρος ο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς Νίκος Σερασκέρης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Θωμαίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Αμανατίδης και Τζίμης Φωτιάδης, ο Περιφερειακός Τεχνικός Διευθυντής Κ. Μακεδονίας Πέτρος Χάλης και ο Τεχνικός Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Χρυσοστομίδης, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής ν. Κιλκίς Γιώργος Χατζηιωάννου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & φίλων Κλασσικού Αθλητισμού ν. Κιλκίς Κώστας Ευθυμίου.
Την πίτα έκοψαν οι τρεις έφοροι του τμήματος Νίκος Σερασκέρης, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης και Γιώργος Κωνσταντινίδης, οι οποίοι κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς, αναφέρθηκαν στην εντυπωσιακή πορεία που έφεραν το τμήμα μέσα πρώτα σε όλη την Ελλάδα και υπογράμμισαν την βαρύτητα που δίνει ο ΓΑΣΚ στα τμήματα υποδομής, από όπου ήδη άρχισαν να αναδεικνύονται πολλά νέα ταλέντα.
Οι έφοροι, ευχήθηκαν σε αθλητές και προπονητές ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη χρονιά και ευχαρίστησαν τόσο τον δήμο Κιλκίς όσο και τον τοπικό Τύπο για υποστήριξη και την προβολή που τους παρέχει, εξαίροντας επίσης και την πολύ σημαντική ενίσχυση και προσφορά των γονέων των αθλητών και αθλητριών.
Τον αγωνιστικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς έκανε ο σωματειακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ Κώστας Μηναρετζής ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στις επιτυχίες του τμήματος στα Πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα και ζήτησε από την επίσημη Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στη νεολαία το κλειστό προπονητήριο, αλλά και να προχωρήσει άμεσα ο εξοπλισμός με όργανα του σταδίου του Κιλκίς ώστε να μπορούν να γίνονται επίσημοι αγώνες.
Η πρώτη βράβευση είχε επετειακό χαρακτήρα, αφού το τμήμα στίβου βράβευσε τους πρώτους αθλητές στίβου του ΓΑΣΚ που κατέκτησαν τα πρώτα μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα στην τριαντάχρονη ιστορία του. Βραβεύτηκαν ο άλτης του ύψους Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η σύνθετη Αφροδίτη Ζώγκα.
Ακολούθησε η βράβευση των κορυφαίων αθλητών  του συλλόγου για το 2010. Βραβεύτηκαν οι Πανελληνιονίκες Λάζαρος Βαιτσούδης και Δημήτρης Μιχαλόπουλος ,όπως και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής βετεράνων Κώστας Χαμουρούδης.
Ιδιαίτερη βράβευση έγινε στον Παρασκευά Μάλγαρη για την χορηγική προσφορά του στο τμήμα στίβου του ΓΑΣΚ . Βραβεία δόθηκαν ακόμη στους μικρούς αθλητές  Ελένη Κωνσταντινίδου, Μεγαλομουστάκη Δαμιανό και Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου για τις επιδόσεις τους στον αθλητισμό και στα μαθήματα.
Στο κλείσιμο της γιορτής έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του τμήματος στίβου.
Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν τα δώρα ήταν:

Ο αριθμός  755 που κερδίζει laptop HP
Ο αριθμός  645 που κερδίζει ένα πρεσοσύστημα TEFAL
Ο αριθμός  344 που κερδίζει ένα ποδήλατο Clermont