Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 9:31:30 πμ
Σάββατο, 23 Μαϊος 2015 21:05

Εκθεση Φωτογραφίας στο Κιλκίς

Το «Εργαστήρι Ψηφιακής Φωτογραφίας Κιλκίς» οργανώθηκε από άτομα που αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας, προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους και έχουν σκοπό τη μετάδοση της φωτογραφικής γνώσης, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
Μέσα από οργανωμένα μαθήματα, ζωντανά παραδείγματα και επιδείξεις, μπορούν όλοι να γνωρίσουν τη ψηφιακή φωτογραφία ως τέχνη, να κατανοήσουν τις λειτουργίες των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και την τεχνολογία που υπάρχει πίσω από αυτές, καθώς και να μάθουν να επεξεργάζονται τις ψηφιακές τους φωτογραφίες στον υπολογιστή .


Επίσης το Εργαστήρι οργανώνει εκδρομές ,επισκέψεις σε εκθέσεις και μουσεία φωτογραφίας, βόλτες για πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες,  και ομαδικές ή ατομικές εργασίες προς εξάσκηση.
Στο Εργαστήρι μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε, έμπειρος ή μη, με κάθε τύπο ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, που θέλει να μάθει τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της μηχανής του, να λύσει τις απορίες του, να βρει συμβουλές για αγορά νέου εξοπλισμού, και να εξασκηθεί στην τέχνη της φωτογραφίας παρέα με φίλους με το ίδιο χόμπυ.

Έκθεση εικόνων