Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 1:37:53 μμ
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013 21:25

Έναρξη αποκριάτικων εκδηλώσεων 2013!

karnavali
Παρόλο τον βροχερό καιρό της ημέρας, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς άνοιξαν με μεγάλη επιτυχία την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Η βραδιά τα είχε όλα: Φωτιές, κάρβουνα, τσίκνα, δωρεάν κρασί και σουβλάκια στους περαστικούς, αλλά και μια μοναδική συναυλία από το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο Κιλκίς «Η πόλις», που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση.
Νωρίτερα, για τους μικρούς φίλους στήθηκε γαϊτανάκι, ενώ εθελοντές του Δήμου Κιλκίς μοίραζαν δωράκια στους περαστικούς και συγκεκριμένα αποκριάτικες μάσκες που δημιούργησαν οι ίδιοι το προηγούμενο διάστημα. Την εκδήλωση χαιρέτισε η νέα Πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ κ. Μαρία Τσιραμπίδου.
Για την επιτυχία της εκδήλωσης, η δημοτική αρχή Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την Εθελοντική Ομάδα του Δήμου και τα μέλη της, για την όπως πάντα πολύτιμη βοήθειά τους, την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς, καθώς και όλους εκείνους, μικρούς και μεγάλους, που τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη βραδιά.