Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, 5:36:03 πμ
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 20:26

Ενθουσίασε η κινηματογραφική έξοδος του θερινού σινεμά Κιλκίς στην Τέρπυλλο

Συντάκτης:

Το θερινό σινεμά συναρπάζει και το κοινό της Περιφέρειας, όπως απέδειξε περίτρανα χθες  η μετάβασή του στην Τέρπυλλο. Ο προαύλιος χώρος του παλαιού Δημοτικού Σχολείου υποδέχθηκε όλο τον εξοπλισμό ενός δημοτικού θερινού κινηματογράφου. Το λευκό πανί της οθόνης, τα μηχανήματα ήχου, οι όμορφα και με τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας  τακτοποιημένες θέσεις των θεατών προκάλεσαν το ενθουσιώδες ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, που πολύ πιο νωρίς από την πρώτη προβολή, έσπευσαν στο χώρο για να περιεργαστούν το υπαίθριο σκηνικό.

 

Η πρεμιέρα του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου στην Περιφέρεια του Δήμου Κιλκίς, με την προβολή δύο ταινιών στην Τέρπυλλο, σημείωσε μεγάλη επιτυχία δικαιώνοντας την επιλογή της Δημοτικής Αρχής να αποκεντρώσει το πολιτιστικό κινηματογραφικό προϊόν και να δώσει ζωντάνια και ευκαιρίες ψυχαγωγίας στα χωριά και στους δημότες του Δήμου Κιλκίς χωρίς να χρειάζεται η μετακίνησή τους στην πόλη για το σκοπό αυτό.

 Το Σάββατο της 1ης Αυγούστου το δημοτικό θερινό σινεμά θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Νέου Αγιονερίου με την παιδική ταινία ‘’Ουπς ο Νώε έφυγε’’ που θα προβληθεί στις 21:00 και τα ‘’Απαγορευμένα Μυστικά’’ που θα ακολουθήσουν στις 23:00.

Το πρόγραμμα των περιφερειακών κινηματογραφικών προβολών, με σταθερές ώρες έναρξης (21:00 και 23:00) την ερχόμενη εβδομάδα έχει ως εξής:      

Τετάρτη 5 Αυγούστου – Νέα Σάντα – γήπεδο

Παρασκευή 7 Αυγούστου – Καμπάνης – προαύλιο Δημοτικού Σχολείου

Σάββατο 8 Αυγούστου – Άγιος Χαράλαμπος --  κεντρική πλατεία